További tartalmak
2018 Jún 16, 21:49
Adobe Acrobat Reader DC 2018 (magyar) ÚJ! Az Adobe Acrobat Reader DC az egyetlen olyan...
Keresés

A Nagy Duett 5. évad 2017.06.04. adás

Ezen a héten a következő produkciókkal álltak elő a magyar sztárpárok a nagyérdemű elé:

Figyelem! Ha itt most egy üres oldalt látsz, ne zárd be, hanem várj egy kicsit, mert az összes videó egyszerre fog betöltődni! A videók megjelenésének ideje az interneted sebességétől függ!

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


Mádai Vivien és Csipa páros, Máté Péter dalával nyitották meg a show-t:Ábel Anita és Emilio a Salt-N-Pepa 80-as években nagy sikert arató slágerével rázták a rongyot:Simon Kornél és Janicsák Veca páros, Kis Grófo lakodalmas roma slágerével pörgette fel a hangulatot:Erdei Zsolt és Judy páros a Neoton Família dalával hozták táncos hangulatba a zsűrit:Mádai Vivien és Csipa a 99 Luftballons című slágerét adták elő német nyelven, nem kis profizmussal:Ábel Anita és Emilio, az FLM érzelmes dalával próbálták megérinteni a nézőket:
Simon Kornél és Janicsák, a Veca Vaya Con Dios népszerű slágerét adták elő:Erdei Zsolt és Judy a Republic azon slágerét adták elő, amely sokszor adott erőt Zsoltnak:Erdei Zsolt és Judy a Hungária egyvelegével limbózottbe a színpadra:Simon Kornél és Janicsák Veca a Z'Zi labor híres slágerét énekelték el:Lássuk ki volt az a páros aki megnyerte A Nagy Duettet! фильмы бесплатно