További tartalmak
2018 Május 16, 18:28
AIDA64 Extreme 5.97.4600 (magyar) letöltés ÚJ! Az AIDA64 Extreme nem más, mint a...
Keresés

A Nagy Duett 5. évad 2017.04.23. adás

Ezen a héten a következő produkciókkal álltak elő a magyar sztárpárok a nagyérdemű elé:

Figyelem! Ha itt most egy üres oldalt látsz, ne zárd be, hanem várj egy kicsit, mert az összes videó egyszerre fog betöltődni! A videók megjelenésének ideje az interneted sebességétől függ!

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


Wellhello szuperslágerének érdekes feldolgozását adták elő Janicsák Veca és Simon Kornél:Hódi Pamela és Jolly Enrique Iglesias egyik slágerét adták elő Western stílusban:Mádai Vivien és Csipa a ZiZi Top egyetlen slágerét adták elő a eresegyházi Asszonykórus közreműködésével:Sági Szilárd és Völgyesi Gabi egy igazi békebeli nótát adott elő a színpadon :Zimány Linda és Oláh Gergő Dolly Roll Windszörny című dalával hozták hangulatba a zsűrit.Zimány Linda és Oláh Gergő a klasszikus Meseautó dalával hozták hangulatba a zsűrit:Stohl Luca és Peller Károly páros egy ismert mulatós dal feldolgozását adták elő:Erdei Zsolt és Judy az LGT Boksz című dalát bokszolták elő:Ábel Anita és Emilio James Brown egyveleggel hozták el az Amerikai érzést:Ábrahám Edit és Vastag Csaba, Zalatnay Sarolta Hosszú forró nyár című slágerével hozták el a Balaton parti hangulatot:Lássuk hogyan alakult ezen a héten a versenyzők végső sorrendje és ki volt az a páros akiknek távoznia kellett: