További tartalmak

2023 Szep 18, 07:30
Google Chrome 117.0.5 Android alkalmazás letöltés. ÚJ! Stabil, biztonságos és gyors...
Keresés
Korábbi cikkek
Október 2023 (3)
Szeptember 2023 (24)
Augusztus 2023 (26)
Július 2023 (26)
Június 2023 (26)
Május 2023 (26)

Mozilla Thunderbird 102.9.0 (magyar) letöltés

2023 Már 21, 07:30    1729

Thunderbird (magyar) letöltés

Mozilla Thunderbird 102.9.0 (magyar) levelezőkliens


Több email címed is van és szeretnéd az azokra érkezett üzeneteket egy kattintással elolvasni és válaszolni azokra? Nem lehetetlen küldetés! Pont erre a célra fejlesztették ki a Mozilla Thunderbird levelező kliensét amit most ingyen, regisztráció nélkül letölthetsz oldalunkról!

A Mozilla Thunderbird az egyik leghíresebb, ingyen letölthető levelezőkliens a világon, amely egyszerűen telepíthető és roppant könnyen kezelhető, ráadásul tudását a Mozilla Firefox-hoz hasonlóan ingyenes modulokkal fejlesztheted.

A szoftver, postafiók beállítását segítő varázslójának köszönhetően, új postafiók hozzáadásakor nem kell megadnod más adatokat, csak a belépéshez szükséges felhasználó neved és jelszavad a többit a Mozilla Thunderbird elvégzi helyetted.

A Mozilla Thunderbird programot maximálisan akkor tudod kihasználni, ha egynél több e-mail címmel rendelkezel, ugyanis a Thunderbird-hoz szinte bármennyi e-mail címet hozzárendelhetsz, így örökre elfeledheted a különböző e-mail címeid egyenkénti, Webfelületen történő belépéseit.

A program részét képezi egy címjegyzék funkció is, amely segítségével egy kattintással hozzáadhatsz embereket a címjegyzékhez az üzenetben szereplő csillagra kattintva.

Ha megszeretted a Firefoxban megismert lapkezelést, akkor a Mozilla Thunderbird e-mail klienst nekünk találták ki! A lapkezelés segítségével különböző levelek különböző lapokra kerülnek, így könnyen tudsz váltani azok között, így ezzel a lehetőséggel élve egyszerre akár több levelet is megnyitva tarthatsz.

A Mozilla Thunderbird keresőjének kezelőfelülete idősíkot és szűrést is tartalmaz, így gyerekjáték megtalálnod bármilyen keresett levelet. Sőt a Thunderbird automatikus indexelési funkciójának köszönhetően jelentősen megrövidíti a keresési időt.

A Thunderbird e-mail kliens különös figyelmet fordít a magánéletünk tiszteletben tartásával és automatikusan blokkolja az e-mail üzenetekben a távoli képek letöltését ezzel védelmet nyújtva személyes adataid kiszivárgása ellen. Ezen kívül rendelkezik adathalászat elleni védelemmel is így felismeri és blokkolja az e-mail csalásokat, ezzel megakadályozva azt, hogy bárki hozzájusson féltve őrzött személyes adataidhoz.

A Mozilla Thunderbird továbbfejlesztett levélszemét (Spam) szűrője képes mindig egy lépéssel a kéretlen e-mail küldők előtt járni, ezzel megakadályozva azt, hogy e-mail fiókod beteljen számodra értéktelen levelekkel.

 

Verzió újdonságai:

  • Beépített PDF olvasó, amely segítségével az emailben csatolmányként küldött PDF dokumentumokat is eltudod olvasni külső program nélkül.
  • Kedvenc mappa, amelyben begyűjtheted a neked fontos emaileket.
  • Továbbfejlesztett címzési terület az új üzenetekhez.

 

Magyar mozila tándör fándör börd letöltés

 

Szoftver Információ:

Fejlesztő....... Mozilla.org 
Fájlméret....... 54.6 MB
Liszensz........ Ingyenes
Windows....... 7/8/8.1/10/11

Letöltés >>
 
Ezt láttad már?
Angol Szótanító 3.9.1 (magyar) Android alkalmazás letöltés Az angol szótanító alkalmazás az angol szavakat...
Online
Afrika vadállatai AI háttérkép válogatás letöltés 03. HD Full HD felbontású Afrika vadállatai háttérkép válogatás -...
Online
Viber Messenger - Biztonságos csevegés és hívás 19.8.2.0 letöltés (magyar) Viber Messenger 19.8.2.0 Android alkalmazás letöltés Neked...
Online
Super Mario 64 HD PC játék letöltés Super Mario 64 HD PC játék letöltés Megérkezett és ingyen...
Online
Forza Horizon 3 HD I letöltés Full HD felbontású Forza Horizon III háttérképek. Ha még...