További tartalmak

2023 Jan 18, 07:30
Huawei MatePad Pro 12.6 2022 (WGRR-W09) tablet magyar nyelvű használati útmutató...
Keresés
Korábbi cikkek
Február 2023 (4)
Január 2023 (26)
December 2022 (33)
November 2022 (25)
Október 2022 (23)
Szeptember 2022 (24)

Highway Traffic Rider 1.6.11 (magyar) letöltés

2017 Feb 08, 19:30    12 301
Highway Traffic Rider Android játék letöltés

Highway Traffic Rider 1.6.11 Android játék (magyar) letöltés ÚJ!


Szinte megszámlálhatatlan játék található a Google Play Áruházban, amelyek száma egyre csak nő és nő.

Nem könnyű eligazodni a játékok világában és bár a fejlesztők készítenek képeket a játékokról, azonban sajnos, több esetben azt tapasztaltuk, hogy teljesen más képet töltöttek fel az adott játékról, mint amilyen is az valójában.

Azzal a céllal indítottuk el ezt a rovatot, hogy megmentsünk téged a csalódásoktól és a felesleges játék telepítésektől.

Ezúttal a Zip Zap Games fejlesztőcsapat, legújabb játékáról készítettünk egy bemutató videót, azzal a céllal, hogy eltudd dönteni érdemes-e vele foglalkozni.

Ez alkalommal is egy motoros Androidos játékot szeretnék bemutatni, de úgy gondolom, hogy ez az eddigiek közül talán a legjobb!

A játékot magyar fejlesztők írták, ennek köszönhetően a teljes játék magyar nyelven is elérhető.

Indulás előtt több irányítási módok közül is választhatunk, melyeknek típusait a lenti videóban megnézheted.

A játék elején csak egy robogóval tudunk elindulni, de természetesen a későbbiekben ezt tuningolhatjuk, vagy megszerzett pénzünkből, egyre komolyabb motort is beszerezhetünk (12 motor közül választhatunk).

Kezdéskor még csak olyan pályán mérettetünk meg ahol egyirányú a forgalom, de később egyre nehezebb utakon kell megmutatnunk, hogy mit tudunk.

A küldetések különbözőek, de mindig több küldetést kell teljesítenünk egy játék alatt. Például: előzz meg 3 buszt, vagy egy kerekezz 1 percig a forgalomban, menj max. sebességgel 1 percig; Előzz meg 20 kocsit rendőrös üldözés módban. Természetesen mint minden játéknál, itt is a küldetések a játék előrehaladtával egyre nehezednek.

Ha elfogyott az energiánk akkor várnunk kell, hogy újra játszhassunk, azonban ha nehézségi szintet lépünk, akkor az energiaszintünk mindig telítődik.

A játék során mehetünk, viharban, nyári napsütésben, este, pirkadatkor, esőben, hózáporban - de ezeket nem mi választjuk ki, hanem véletlenszerűen kapjuk.

Később, ha már elértünk egy bizonyos szintet, akkor már szembe jövő forgalom is van, illetve rendőrös üldözés.

Külön pirospont jár a fejlesztőknek azért, hogy ha nekiütközünk egy járműnek, vagy felborulunk akkor nem kell az adott küldetés sorozatot előröl kezdenünk, hanem onnan folytathatjuk, ahol félbeszakadt.

Az irányítás azon kívül, hogy több típus közül választhatunk, még azt is beállíthatjuk, hogy automatiksan gyorsuljon-e a motor vagy nem. A grafika véleményem szerint nagyon pazar, szinte már Sony PS3 szintű.

Ne feledd, ha reklámmentességet akarsz a játék közben, kapcsold ki a Wifit vagy a mobilnetet!

Dióhéjban ennyit akartam írni és most átadom a szót a játékról készült videónak!

Highway Traffic Rider APK letöltés

 

Saját gyártású videónk a játékról:


Szoftver információ:
Liszensz / Ár: Ingyenes
Népszerűség: 10.000.000 - 50.000.000 telepítés
Méret / OS: 72.4 MB / Android 4.0 vagy újabb

 
Ezt láttad már?
Google Play Áruház (Play Store) 25.7.14 Android mobil alkalmazás letöltés. Hiába indítod el többször is a Google Play Store...
Online
TV2 Live 1.2.3 letöltés TV2 Live 1.2.3 Android mobil alkalmazás letöltés A TV2 Live...
Online
Adobe Flash Player 23.0 segítség + letöltés Adobe Flash Player 23.0 segítség + letöltés Ezzel a cikkel...
Online
Samsung Galaxy S9 (SM-G960F/DS) magyar nyelvű használati útmutató Samsung Galaxy S9 (SM-G960F/DS) okostelefon magyar nyelvű...
Online
Samsung Galaxy Watch5 Pro Bluetooth 45 mm (SM-R920) magyar nyelvű használati útmutató Samsung Galaxy Watch5 Bluetooth (SM-R920) okosóra magyar...