További tartalmak
2019 Jún 23, 20:17
Huawei Honor 20 (YAL-L21) okostelefon magyarnyelvű használati útmutató letöltés....
Keresés

Ubuntu Linux 18.04 64-Bit (magyar) letöltés

2019 Júl 10, 08:10    1162

Ubuntu 17.10 magyar PC letöltés

Ubuntu Linux 18.04 (magyar) letöltés

Az Ubuntu Linux egy nagyon ismert, könnyen kezelhető, sokoldalú, látványos megjelenésű, ingyenes operációs rendszer, amely egy tökéletes Windows alternatívát nyújt számunkra.

Ez a rendszer minden környezetben jól érzi magát, lehet az egy laptop, PC vagy akár egy központi szerver is.

A Linux alapú Ubuntu névre hallgató szoftver különlegessége, hogy nem csak magánhasználatra tölthető le és használható vagy módosítható ingyen, hanem az üzleti felhasználásra is díjtalan maradt.

Az Ubuntu tartalmaz minden olyan fontos alkalmazást, amire a mindennapokban szükségünk lehet, például egy gyors böngészőt, levelező klienst, csevegőt, szövegszerkesztőt, táblázatkezelőt, videó szerkesztőt és média lejátszót is.

Ha ez még nem lenne elég, lehetőségünk van többezer ingyen letölthető programmal bővíteni az operációs rendszer tudását. Sőt, ezeket képes az Ubuntu automatikusan letölteni és telepíteni is magyar nyelven!

Az Ubuntu évente kétszer ad ki rendszeresen újabb verziót, ami biztosítja a legfejlettebb technológiákat és a legújabb szolgáltatásokat számunkra. Az új verzióra bármikor ingyen ráfrissíthetünk, ehhez nem kell más csak egy szélessávú mobil vagy otthoni internet és néhány egérkattintás.

Az Ubuntu Linux telepítéséhez csak egy darab üres DVD lemezre vagy egy 4 GB-os Pendrive van szükségünk. A feltelepítési folyamatának ideje a géped teljesítményétől függ, de általában mindig végez a telepítéssel 25 perc alatt.

Az Ubuntu Linux egy olyan egyedi lehetőséget is lehetővé tesz számunkra, hogy akár telepítés nélkül is futtathatjuk azt DVD lemezről vagy Pendrive-ról.

Az Ubuntu Linux erőssége a Windows operációs rendszerrel szemben, az a biztonság! Ugyanis köztudott, hogy nem írnak Linux rendszerre vírusokat, így nem kell állandóan attól tartanunk, hogy vírusos lesz a gépünk.

Ubuntu letöltés

Szoftver Információ

Fejlesztő...... Ubuntu.com
Fájlméret..... 1.90 GB (iso)
Liszensz....... Ingyenes  

Letöltés >>скачать dle 12.1
 
Ezt láttad már?
Google Play Newsstand 4.0.0 Android mobil alkalmazás letöltés A Google Play Újságos (Google Play Newsstand) segítségével,...
Chrome 55.0 Android letöltés Chrome 55.0 Android mobil alkalmazás letöltés Az...
Crazy City Taxi Driver 2017 1.0.1 letöltés Crazy City Taxi Driver 2017 1.0.1 Android játék...
2018 Mercedes AMG GT C Roadster HD háttérképek Full HD felbontású 2018 Mercedes AMG GT C Roadster...
Facebook Lite 20.0 (magyar) letöltés Facebook Lite 20.0 (magyar) Android alkalmazás...