További tartalmak

2024 Feb 14, 07:30
Google Play Áruház (Play Store) 39.5.21 Android mobil alkalmazás letöltés ÚJ! Hiába...
Keresés
Korábbi cikkek
Február 2024 (25)
Január 2024 (30)
December 2023 (29)
November 2023 (29)
Október 2023 (30)
Szeptember 2023 (24)

Offroad Legends 2 - Hill Climb 1.2.7 letöltés

2017 Feb 03, 18:15    12 195
Offroad Legends 2 - Hill Climb Android játék letöltés

Offroad Legends 2 - Hill Climb 1.2.7 Android játék letöltés ÚJ!


Szinte megszámlálhatatlan játék található a Google Play Áruházban, amelyek száma egyre csak nő és nő.

Nem könnyű eligazodni a játékok világában és bár a fejlesztők készítenek képeket a játékokról, azonban sajnos, több esetben azt tapasztaltuk, hogy teljesen más képet töltöttek fel az adott játékról, mint amilyen is az valójában.

Azzal a céllal indítottuk el ezt a rovatot, hogy megmentsünk téged a csalódásoktól és a felesleges játék telepítésektől.

Ezúttal a DogByte Games nevű fejlesztőcsapat, legújabb játékáról készítettünk egy bemutató videót, azzal a céllal, hogy eltudd dönteni érdemes-e vele foglalkozni.

Előszóban annyit, hogy a készítők a tutira mentek azzal, hogy a már több tízmillió letöltéssel bíró Hill Climb Racing alapjaira építkezve alkották meg az Offroad Legends 2-őt. (A Hill Climb Racing-et is megtalálod oldalunkon)

A játék nagyon szórakoztató és nem szól másról mint harcolni az extrém terepviszonyokkal és a gravitációval szemben.

Ami a látványvilágot illeti, nagyon ott van a szeren és az irányítással is minden rendben van, annyira, hogy több beállítási lehetőség közül is választhatunk.

Miután elindítottuk a Offroad Legends 2-őt, kiválaszthatjuk melyik játékmódban szeretnénk megmérettetni magunkat. Az első a karrier mód, a másodikban megkötések nélkül kipróbálhatjuk az összes pályát, a harmadik pedig a VS (online) mód.

Ami a játék irányítását illeti, nagyon egyszerű! A bal pedállal fékezünk és tolatunk a jobb pedállal pedig nyomjuk a gázt. Ezekkel a pedálokkal tudjuk a levegőben tartózkodó kocsink pozícióját is szabályozni, hogy földet éréskor talppal érkezzünk a földre és ne fejjel.

Ami a játék irányítását illeti, nagyon egyszerű! A jobb pedállal nyomjuk a gázt a ballal pedig fékezünk és tolatunk a két nyíllal pedig a levegőben tartózkodó kocsink pozícióját tudjuk szabályozni, hogy földet éréskor talppal érkezzünk a földre és ne fejjel.

Ahhoz, hogy tudj szintet ugrani és haladni pályákról pályákra, nem árt ügyesnek lenni. Minél több csillagot gyűjtesz össze annál hamarabb cserélhetsz menőbbnél menőbb verdára! Azonban nem árt közben a kocsit tuningolni is, mert különben nem tudsz egyről a kettőre jutni.

A szerelőműhelybe lépve nem csak tuningolni tudod a verdád, hanem lehetőséged van újat is vásárolni. Több mint 10 jobbnál jobb járgány közül választhatsz, még egy sárga extra nagy kerékmérettel felszerelt 4 x 4-es buszt is megtalálsz a repertoár között. A teljes kínálatot a lenti videóban megnézheted.

Egyedül amit negatívumként róhatnák fel az a játék hangja, ami elég rossz hangminőségű, de mind ezt feledteti a kiváló játékmenet és a grafika.

Még valami, sokan panaszkodnak a játék közben előbukkanó reklámokra, erre egyszerű a megoldás csak lépj le a mobilnetről vagy Wi-fi-ről és gond volt, nincs.

Dióhéjban ennyit akartam írni és most átadom a szót a lent található videónak!

 
Offroad Legends 2 - Hill Climb APK letöltés
 
Szoftver információ:
Liszensz / Ár: Ingyenes
Népszerűség: 5.000.000 - 10.000.000 telepítés
Méret / OS: 54.3 MB / Android 2.3 vagy újabb

 
Ezt láttad már?
Ashampoo WinOptimizer 15 (magyar) letöltés Az Ashampoo WinOptimizer a legjobb választás arra, ha optimalizált, tiszta...
Online
Sportkocsi háttérkép válogatás letöltés 78. HD Full HD felbontású Sportkocsi háttérkép válogatás - 78. Te...
Online
A Facebook mint megkerülhetetlen nagyhatalom (Hetek.hu) A Facebook mint megkerülhetetlen nagyhatalom...
Online
Microsoft SwiftKey AI Keyboard 9.10.13 (magyar) letöltés Microsoft SwiftKey AI Keyboard 9.10.13 (magyar) Android...