További tartalmak

2023 Jan 16, 07:30
Kaspersky Internet Security 2023 (magyar) ÚJ! Biztonságban szeretnéd tudni számítógéped a...
Keresés
Korábbi cikkek
Február 2023 (1)
Január 2023 (26)
December 2022 (33)
November 2022 (25)
Október 2022 (23)
Szeptember 2022 (24)

Mozilla Thunderbird 102.6.1 (magyar) letöltés

2023 Jan 13, 07:30    1531

Thunderbird (magyar) letöltés

Mozilla Thunderbird 102.6.1 (magyar) levelezőkliens ÚJ!


A Mozilla Thunderbird az egyik leghíresebb, ingyen letölthető levelezőkliens a világon, amely egyszerűen telepíthető és roppant könnyen kezelhető, tudását a Mozilla Firefox-hoz hasonlóan fejleszthetjük.

A szoftver, postafiók beállítását segítő varázslójának köszönhetően, új postafiók hozzáadásakor nem kell megadni más adatokat, csak a belépéshez szükséges felhasználó nevünket és jelszavunkat a többit a Mozilla Thunderbird elvégzi helyettünk.

A Mozilla Thunderbird programot maximálisan akkor tudjuk kihasználni, ha egynél több e-mail címmel rendelkezünk, ugyanis a Thunderbird-hoz szinte bármennyi e-mail címet hozzárendelhetünk, így örökre elfeledhetjük a különböző e-mail címeink egyenkénti, Webfelületen történő belépéseit.

A program részét képezi egy címjegyzék funkció is, amely segítségével egy kattintással hozzáadhatunk embereket a címjegyzékhez az üzenetben szereplő csillagra kattintva.

Ha megszerettük a Firefoxban megismert lapkezelést, akkor a Mozilla Thunderbird e-mail klienst nekünk találták ki! A lapkezelés segítségével különböző levelek különböző lapokra kerülnek, így könnyen tudunk váltani azok között, így ezzel a lehetőséggel élve egyszerre akár több levelet is megnyitva tarthatunk.

A Mozilla Thunderbird keresőjének kezelőfelülete idősíkot és szűrést is tartalmaz, így gyerekjáték megtalálnunk bármilyen keresett levelet. Sőt a Thunderbird automatikus indexelési funkciójának köszönhetően jelentősen megrövidíti a keresési időt.

A Thunderbird e-mail kliens különös figyelmet fordít a magánéletünk tiszteletben tartásával és automatikusan blokkolja az e-mail üzenetekben a távoli képek letöltését ezzel védelmet nyújtva személyes adataink kiszivárgása ellen. Ezen kívül rendelkezik adathalászat elleni védelemmel is így felismeri és blokkolja az e-mail csalásokat, ezzel megakadályozva azt, hogy bárki hozzájusson féltve őrzött személyes adatainkhoz.

A Mozilla Thunderbird továbbfejlesztett levélszemét (Spam) szűrője képes mindig egy lépéssel a kéretlen e-mail küldők előtt járni, ezzel megakadályozva azt, hogy e-mail fiókunk beteljen számunkra értéktelen levelekkel.

 

Verzió újdonságai:

  • Beépített PDF olvasó, amely segítségével az emailben csatolmányként küldött PDF dokumentumokat is eltudod olvasni külső program nélkül.
  • Kedvenc mappa, amelyben begyűjtheted a neked fontos emaileket.
  • Továbbfejlesztett címzési terület az új üzenetekhez.

 

Magyar mozila tándör fándör börd letöltés

 

Szoftver Információ:

Fejlesztő....... Mozilla.org 
Fájlméret....... 54.5 MB
Liszensz........ Ingyenes
Windows....... Vista/7/8/8.1/10/11

Letöltés >>
 
Ezt láttad már?
Magyar nyelvű kezelési útmutatók letöltése ingyen! Gondolom te is azért vagy itt, mert ugyanúgy jártál, mint én, aki miután...
Online
Rovio: AB Blast 1.2.7 (letöltés) Angry Birds Blast 1.2.7 Android játék...
Online
Samsung Galaxy Gear (SM-V700) magyar nyelvű használati útmutató Samsung Galaxy Gear (SM-V700) okosóra magyar nyelvű...
Online
Chrome 53.0 Android letöltés Chrome 53.0 Android mobil alkalmazás letöltés Az asztali...
Online
Forza MotorSport 7 4K letöltés 4K felbontású Forza MotorSport 7 háttérképek. Ha még csak a...