További tartalmak
2022 Jún 07, 07:30
Waterfox 2022.05 64-Bit (magyar) A Waterfox az egyik legmegbízhatóbb, ingyenes Firefox...
Keresés
Korábbi cikkek
Június 2022 (20)
Május 2022 (24)
Április 2022 (26)
Március 2022 (26)
Február 2022 (24)
Január 2022 (27)

Mozilla Thunderbird 91.8.1 (magyar) letöltés

2022 Ápr 26, 07:30    1523

Thunderbird (magyar) letöltés

Mozilla Thunderbird 91.8.1 (magyar) levelezőkliens ÚJ!

A Mozilla Thunderbird az egyik leghíresebb, ingyen letölthető levelezőkliens a világon, amely egyszerűen telepíthető és roppant könnyen kezelhető, tudását a Mozilla Firefox-hoz hasonlóan fejleszthetjük.

A szoftver, postafiók beállítását segítő varázslójának köszönhetően, új postafiók hozzáadásakor nem kell megadni más adatokat, csak a belépéshez szükséges felhasználó nevünket és jelszavunkat a többit a Mozilla Thunderbird elvégzi helyettünk.

A Mozilla Thunderbird programot maximálisan akkor tudjuk kihasználni, ha egynél több e-mail címmel rendelkezünk, ugyanis a Thunderbird-hoz szinte bármennyi e-mail címet hozzárendelhetünk, így örökre elfeledhetjük a különböző e-mail címeink egyenkénti, Webfelületen történő belépéseit.

A program részét képezi egy címjegyzék funkció is, amely segítségével egy kattintással hozzáadhatunk embereket a címjegyzékhez az üzenetben szereplő csillagra kattintva.

Ha megszerettük a Firefoxban megismert lapkezelést, akkor a Mozilla Thunderbird e-mail klienst nekünk találták ki! A lapkezelés segítségével különböző levelek különböző lapokra kerülnek, így könnyen tudunk váltani azok között, így ezzel a lehetőséggel élve egyszerre akár több levelet is megnyitva tarthatunk.

A Mozilla Thunderbird keresőjének kezelőfelülete idősíkot és szűrést is tartalmaz, így gyerekjáték megtalálnunk bármilyen keresett levelet. Sőt a Thunderbird automatikus indexelési funkciójának köszönhetően jelentősen megrövidíti a keresési időt.

A Thunderbird e-mail kliens különös figyelmet fordít a magánéletünk tiszteletben tartásával és automatikusan blokkolja az e-mail üzenetekben a távoli képek letöltését ezzel védelmet nyújtva személyes adataink kiszivárgása ellen. Ezen kívül rendelkezik adathalászat elleni védelemmel is így felismeri és blokkolja az e-mail csalásokat, ezzel megakadályozva azt, hogy bárki hozzájusson féltve őrzött személyes adatainkhoz.

A Mozilla Thunderbird továbbfejlesztett levélszemét (Spam) szűrője képes mindig egy lépéssel a kéretlen e-mail küldők előtt járni, ezzel megakadályozva azt, hogy e-mail fiókunk beteljen számunkra értéktelen levelekkel.

 

Verzió újdonságai:

  • Beépített PDF olvasó, amely segítségével az emailben csatolmányként küldött PDF dokumentumokat is eltudod olvasni külső program nélkül.
  • Kedvenc mappa, amelyben begyűjtheted a neked fontos emaileket.
  • Továbbfejlesztett címzési terület az új üzenetekhez.

 

Magyar mozila tándör fándör börd letöltés

 

Szoftver Információ:

Fejlesztő....... Mozilla.org 
Fájlméret....... 53.6 MB
Liszensz........ Ingyenes
Windows....... Vista/7/8/8.1/10/11

Letöltés >>
 
Ezt láttad már?
Mozilla Firefox (Quantum) 62.0.2 64-Bit (magyar) Megjelent az Új generációs Mozilla Firefox, legújabb, fontos hibajavításokat...
Google Play Áruház (Play Store) 8.3.75 letöltés Google Play Áruház (Play Store) 8.3.75 Android mobil...
Lenovo Vibe P1 magyar nyelvű használati útmutató Lenovo Vibe P1 okostelefon magyar nyelvű használati...
Hill Climb Racing 1.4.1 Hill Climb Racing 1.4.1  Android játék...
Xiaomi Mi Electric Scooter Essential magyar nyelvű használati útmutató Xiaomi Mi Electric Scooter Essential elektromos roller...