További tartalmak

2024 Feb 06, 07:30
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 4G magyar nyelvű kezelési útmutató letöltés. Sokszor elhangzanak...
Keresés
Korábbi cikkek
Február 2024 (18)
Január 2024 (30)
December 2023 (29)
November 2023 (29)
Október 2023 (30)
Szeptember 2023 (24)

Mozilla Thunderbird 91.5.1 (magyar) letöltés

2022 Feb 04, 07:30    1973

Thunderbird (magyar) letöltés

Mozilla Thunderbird 91.5.1 (magyar) levelezőkliens


A Mozilla Thunderbird az egyik leghíresebb, ingyen letölthető levelezőkliens a világon, amely egyszerűen telepíthető és roppant könnyen kezelhető, tudását a Mozilla Firefox-hoz hasonlóan fejleszthetjük.

A szoftver, postafiók beállítását segítő varázslójának köszönhetően, új postafiók hozzáadásakor nem kell megadni más adatokat, csak a belépéshez szükséges felhasználó nevünket és jelszavunkat a többit a Mozilla Thunderbird elvégzi helyettünk.

A Mozilla Thunderbird programot maximálisan akkor tudjuk kihasználni, ha egynél több e-mail címmel rendelkezünk, ugyanis a Thunderbird-hoz szinte bármennyi e-mail címet hozzárendelhetünk, így örökre elfeledhetjük a különböző e-mail címeink egyenkénti, Webfelületen történő belépéseit.

A program részét képezi egy címjegyzék funkció is, amely segítségével egy kattintással hozzáadhatunk embereket a címjegyzékhez az üzenetben szereplő csillagra kattintva.

Ha megszerettük a Firefoxban megismert lapkezelést, akkor a Mozilla Thunderbird e-mail klienst nekünk találták ki! A lapkezelés segítségével különböző levelek különböző lapokra kerülnek, így könnyen tudunk váltani azok között, így ezzel a lehetőséggel élve egyszerre akár több levelet is megnyitva tarthatunk.

A Mozilla Thunderbird keresőjének kezelőfelülete idősíkot és szűrést is tartalmaz, így gyerekjáték megtalálnunk bármilyen keresett levelet. Sőt a Thunderbird automatikus indexelési funkciójának köszönhetően jelentősen megrövidíti a keresési időt.

A Thunderbird e-mail kliens különös figyelmet fordít a magánéletünk tiszteletben tartásával és automatikusan blokkolja az e-mail üzenetekben a távoli képek letöltését ezzel védelmet nyújtva személyes adataink kiszivárgása ellen. Ezen kívül rendelkezik adathalászat elleni védelemmel is így felismeri és blokkolja az e-mail csalásokat, ezzel megakadályozva azt, hogy bárki hozzájusson féltve őrzött személyes adatainkhoz.

A Mozilla Thunderbird továbbfejlesztett levélszemét (Spam) szűrője képes mindig egy lépéssel a kéretlen e-mail küldők előtt járni, ezzel megakadályozva azt, hogy e-mail fiókunk beteljen számunkra értéktelen levelekkel.

 

Verzió újdonságai:

  • Beépített PDF olvasó, amely segítségével az emailben csatolmányként küldött PDF dokumentumokat is eltudod olvasni külső program nélkül.
  • Kedvenc mappa, amelyben begyűjtheted a neked fontos emaileket.
  • Továbbfejlesztett címzési terület az új üzenetekhez.

 

Magyar mozila fándör börd letöltés

 

Szoftver Információ:

Fejlesztő....... Mozilla.org 
Fájlméret....... 52.7 MB
Liszensz........ Ingyenes
Windows....... 7/8/8.1/10/11

Letöltés >>
 
Ezt láttad már?
Samsung Galaxy Watch6 LTE (SM-R935) okosóra magyar nyelvű kezelési útmutató letöltés. Sokszor elhangzanak ezek a kérdések egy új...
Online
Microsoft Windows 8.1 (magyar) letöltés Microsoft Windows 8.1 (magyar) letöltés. A Windows 8.1 a...
Online
TV2 Live 1.2.3 letöltés TV2 Live 1.2.3 Android mobil alkalmazás letöltés A TV2 Live...
Online
Linux Mint 19 Tara 64-Bit (magyar) letöltés Linux Mint 19 (magyar) letöltés A Linux Mint nem más mint...
Online
Huawei Nova 9 4G (NAM-LX) magyar nyelvű használati útmutató Huawei Nova 9 4G (NAM-LX) okostelefon magyar nyelvű...