További tartalmak
2018 Nov 19, 12:13
Sztárban Sztár 2018.11.18. adás produkciói Lemaradtál róla? Vagy nem tudod még, hogy ki...
Keresés

Hogyan üzemeld be kertigéped?

2018 Ápr 03, 15:24    1484

Hogyan üzemeld be kertigéped?Hogyan üzemeld be kertigéped?

Hamarosan itt a jó idő, ajánlott már most felkészítenünk kedvenc kerti gépünket a nyári üzembehelyezésre. Bármely gépről is van szó, legyen az elektromos vagy robbanómotoros kertigép, érdemes azt szemrevételezéssel leellenőrizni, hogy található-e rajta bármilyen korrózió, például elrozsdásodott kötőelemek vagy hiányzó rögzítőcsavarok.

A kertigép indítása előtt, javasolt ezeket a hibákat minél előbb orvosolni a tökéletes munkavégzés érdekében.

Elektromos gépek esetén, érdemes leellenőrizni a csatlakozó, az elektromos szerkezeti elemek, valamint a csatlakozókábel épségét.

A robbanómotoros kertigépek esetén az első indítás előtt javasolt megnézni a légszűrő, gyújtógyertya valamint a porlasztó állapotát. Gyakran előfordul, hogy ősszel miután befejeztük a kerti gépünkkel való munkavégzést, marad a tartályban egy kis az üzemanyag, ezt érdemes mielőbb kiüríteni.

Olyan hibával is találkozhatunk, hogy időközben a porlasztóban a membrán elöregszik, ennek első jele, hogy nem indul el a gép vagy elkezd abból folyni a víz. Ennek cseréjét csak szakműhelyben végeztetheti el. Érdemes az előbb leírt probléma esetén minket választani, mert kiváló szakszervizes háttérrel rendelkezünk.

Semmiképp nem érdemes elfelejtkezni a motorolaj szintjének és a minőségének ellenőrzéséről valamint cseréjéről sem. Hiába használtuk csak keveset kerti gépünket, akkor is szükséges az olajat 2-3 évente cserélni.

Amennyiben mindent rendben találtunk, töltsük fel megfelelő üzemanyaggal a kertigépünk tartályát, így, akár azonnal neki is kezdhetünk a kertészkedésnek!

 

скачать dle 12.1
 
Ezt láttad már?
Gmail 5.6.1 Android alkalmazás (magyar) letöltés A Gmail egy egyszerűen használható android alkalmazás, amelynek...
2017 Jaguar F Type SVR Coupe HD háttérképek Full HD felbontású 2017 Jaguar F Type SVR Coupe...
LibreOffice 5.1.2 64-Bit (magyar) letöltés LibreOffice 5.1.2 64-Bit (magyar) letöltés A...
Huawei Y5 (Y560-L01) magyar nyelvű használati útmutató Huawei Y5 (Y560-L01) okostelefon magyar nyelvű használati...
WRC 7 FIA World Rally Championship HD letöltés Full HD felbontású WRC 7 FIA World Rally Championship...