További tartalmak

2024 Ápr 15, 07:30
Google Chrome 123.0.6 Android alkalmazás letöltés. ÚJ! Stabil, biztonságos és gyors...
Keresés
Korábbi cikkek
Április 2024 (32)
Március 2024 (40)
Február 2024 (26)
Január 2024 (30)
December 2023 (29)
November 2023 (29)

Mozilla Thunderbird 52.5.2 (magyar) letöltés

2018 Jan 15, 12:09    12 332

Thunderbird (magyar) letöltés

Mozilla Thunderbird 52.5.2 (magyar)


A Mozilla Thunderbird az egyik leghíresebb, ingyen letölthető levelezőkliens a világon, amely egyszerűen telepíthető és roppant könnyen kezelhető és tudását a Mozilla Firefox-hoz hasonlóan fejleszthetjük.

A szoftver, postafiók beállítását segítő varázslójának köszönhetően, új postafiók hozzáadásakor nem kell megadni más adatokat, csak a belépéshez szükséges felhasználó nevünket és jelszavunkat a többit a Mozilla Thunderbird elvégzi helyettünk.

A Mozilla Thunderbird programot maximálisan akkor tudjuk kihasználni, ha egynél több e-mail címmel rendelkezünk, ugyanis a Thunderbird-hoz szinte bármennyi e-mail címet hozzárendelhetünk, így örökre elfeledhetjük a különböző e-mail címeink egyenkénti, Webfelületen történő belépéseit.

A program részét képezi egy címjegyzék funkció is, amely segítségével egy kattintással hozzáadhatunk embereket a címjegyzékhez az üzenetben szereplő csillagra kattintva.

Ha megszerettük a Firefox-ban megismert lapkezelést, akkor a Mozilla Thunderbird e-mail klienst nekünk találták ki! A lapkezelés segítségével különböző levelek különböző lapokra kerülnek, így könnyen tudunk váltani azok között, így ezzel a lehetőséggel élve egyszerre akár több levelet is megnyitva tarthatunk.

A Mozilla Thunderbird keresőjének kezelőfelülete idősíkot és szűrést is tartalmaz, így gyerekjáték megtalálnunk bármilyen keresett levelet. Sőt a Thunderbird automatikus indexelési funkciójának köszönhetően jelentősen megrövidíti a keresési időt.

A Thunderbird e-mail kliens különös figyelmet fordít a magánéletünk tiszteletben tartásával és automatikusan blokkolja az e-mail üzenetekben a távoli képek letöltését ezzel védelmet nyújtva személyes adataink kiszivárgása ellen. Ezen kívül rendelkezik adathalászat elleni védelemmel is így felismeri és blokkolja az e-mail csalásokat, ezzel megakadályozva azt, hogy bárki hozzájusson féltve őrzött személyes adatainkhoz.

A Mozilla Thunderbird továbbfejlesztett levélszemét (Spam) szűrője képes mindig egy lépéssel a kéretlen e-mail küldők előtt járni, ezzel megakadályozva azt, hogy e-mail fiókunk beteljen számunkra értéktelen levelekkel.

Magyar Thunder bird letöltés

 

Szoftver Információ:

Fejlesztő....... Mozilla.org 
Fájlméret....... 39.1 MB
Liszensz........ Ingyenes
Windows....... 7/8/8.1/10/11

Letöltés >>
 
Ezt láttad már?
Honor 90 5G magyar nyelvű kezelési útmutató letöltés. Sokszor elhangzanak ezek a kérdések egy új Honor okostelefon...
Online
Motorola G8 Power Lite magyar nyelvű használati útmutató Motorola Moto G8 Power Lite magyar nyelvű kezelési útmutató...
Online
Huawei Nova 9 4G (NAM-LX) magyar nyelvű használati útmutató Huawei Nova 9 4G (NAM-LX) okostelefon magyar nyelvű...
Online
2018 Mercedes AMG GT C Roadster Edition 50 HD háttérképek Full HD felbontású 2018 Mercedes AMG GT C Roadster Edition...
Online
Google Translate (Fordító) 6.17.0 (magyar) letöltés Google Translate 6.17.0 (magyar) Android mobil alkalmazás...