További tartalmak

2023 Jan 16, 07:30
Kaspersky Internet Security 2023 (magyar) ÚJ! Biztonságban szeretnéd tudni számítógéped a...
Keresés
Korábbi cikkek
Február 2023 (1)
Január 2023 (26)
December 2022 (33)
November 2022 (25)
Október 2022 (23)
Szeptember 2022 (24)

Ubuntu Linux 17.10 64-Bit (magyar) letöltés

2017 Dec 09, 11:29    12 405

Ubuntu 17.10 magyar PC letöltés

Ubuntu Linux 17.10 (magyar) letöltés

Az Ubuntu Linux egy nagyon ismert, könnyen kezelhető, sokoldalú, látványos megjelenésű, ingyenes operációs rendszer, amely egy tökéletes Windows alternatívát nyújt számunkra.

Ez a rendszer minden környezetben jól érzi magát, lehet az egy laptop, PC vagy akár egy központi szerver is.

A Linux alapú Ubuntu szoftver különlegessége, hogy nem csak magánhasználatra tölthető le és használható vagy módosítható ingyen, hanem az üzleti felhasználásra is díjtalan maradt.

Az Ubuntu tartalmaz minden olyan fontos alkalmazást, amire a mindennapokban szükségünk lehet, például egy gyors böngészőt, levelező klienst, csevegőt, szövegszerkesztőt, táblázatkezelőt, videó szerkesztőt és média lejátszót is.

Ha ez még nem lenne elég, lehetőségünk van többezer ingyen letölthető programmal bővíteni az operációs rendszer tudását. Sőt, ezeket képes az Ubuntu automatikusan letölteni és telepíteni is magyar nyelven!

Az Ubuntu évente kétszer ad ki rendszeresen újabb verziót, ami biztosítja a legfejlettebb technológiákat és a legújabb szolgáltatásokat számunkra. Az új verzióra bármikor ingyen ráfrissíthetünk, ehhez nem kell más csak egy szélessávú mobil vagy otthoni internet és néhány egérkattintás.

Az Ubuntu Linux telepítéséhez csak egy darab üres DVD lemezre vagy egy 4 GB-os Pendrive van szükségünk. A feltelepítési folyamatának ideje a géped teljesítményétől függ, de általában mindig végez a telepítéssel 25 perc alatt.

Az Ubuntu Linux egy olyan egyedi lehetőséget is lehetővé tesz számunkra, hogy akár telepítés nélkül is futtathatjuk azt DVD lemezről vagy Pendrive-ról.

Az Ubuntu Linux erőssége a Windows operációs rendszerrel szemben, az a biztonság! Ugyanis köztudott, hogy nem írnak Linux rendszerre vírusokat, így nem kell állandóan attól tartanunk, hogy vírusos lesz a gépünk.

Ubuntu letöltés

Szoftver Információ

Fejlesztő...... Ubuntu.com
Fájlméret..... 1.41 GB (iso)
Liszensz....... Ingyenes  

Letöltés >>
 
Ezt láttad már?
Google Play Áruház (Play Store) 20.9.10 Android mobil alkalmazás letöltés Hiába indítod el többször is a Google Play Store...
Online
Samsung Galaxy A31 DS (SM-A315F/DSN) magyar nyelvű használati útmutató Samsung Galaxy A31 (SM-A315F/DSN) okostelefon magyar nyelvű...
Online
Életem cukkiniként (My Life as a Courgette) HD letöltés Full HD felbontású Életem cukkiniként...
Online
Mozilla Firefox 53.0.3 64-Bit (magyar) letöltés Mozilla Firefox 53.0.3 64-Bit (magyar) A Mozilla Firefox az...
Online
Angol Szótanító 4.1.0 (magyar) letöltés Angol Szótanító 4.1.0 (magyar) Android alkalmazás letöltés...