További tartalmak
2018 Okt 26, 21:01
Spotify Music 8.4.77.779 Android mobil alkalmazás letöltés ÚJ! A Spotify Android alapú...
Keresés

Ubuntu Linux 17.10 64-Bit (magyar) letöltés

2017 Dec 09, 11:29   1595

Ubuntu 17.10 magyar PC letöltés

Ubuntu Linux 17.10 (magyar) letöltés ÚJ!

Az Ubuntu egy rendkívül közkedvelt, könnyen kezelhető, sokoldalú, látványos kinézetű, ingyenes operációs rendszer, amely kiváló Windows alternatíva lehet.

Az Ubuntu minden környezetben megállja a helyét, legyen az egy netbook, laptop, asztali PC vagy akár egy központi szerver.

A Linux alapú Ubuntu szoftver ingyen letölthető és használható, módosítható, továbbá üzleti felhasználásra is ingyenes marad.

Az Ubuntu Desktop segítségével egyszerűen tájékozódhatsz, kommunikálhatsz és szabadon dolgozhatsz.

Az Ubuntu tartalmaz minden olyan fontos alkalmazást, amire a mindennapokban szükséged lehet, például böngészőt, levelező klienst és csevegőt, szövegszerkesztőt, táblázatkezelőt, videó szerkesztőt és médialejátszót. Ezen kívül lehetőséged van több ezer ingyen letölthető programmal bővíteni az operációs rendszer tudását. Ezeket képes az Ubuntu automatikusan letölteni és telepíteni is magyar nyelven.

Az Ubuntu fél évente ad ki rendszeresen újabb verziót, ami biztosítja a legfejlettebb technológiákat és a legújabb szolgáltatásokat számunkra. Az új verzióra bármikor ingyen ráfrissíthetsz, ehhez nem kell más csak egy élő internet kapcsolat és néhány egérkattintás!

Az Ubuntu Linux telepítéséhez csak egy darab üres DVD lemezre vagy egy 4 GB-os Pendrive van szükséged. A feltelepítés művelet nem tart tovább 25 percnél.

Sőt! az Ubuntu operációs rendszert akár telepítés nélkül is futtathatod DVD lemezről vagy Pendrive-ról.

Az Ubuntu Linux ütőkártyája a Windows rendszerrel szemben, az a biztonság! Ugyanis köztudott, hogy nem írnak Linux rendszerre vírusokat, így nem kell állandóan félned attól, hogy a féltve örzött tartalmaid fertőzöttek lesznek!

Ubuntu letöltés

Szoftver Információ

Fejlesztő...... Ubuntu.com
Fájlméret..... 1.41 GB (iso)
Liszensz....... Ingyenes  

Letöltés >>скачать dle 12.1
 
Ezt láttad már?
Mozilla Firefox 55.0.2 64-Bit (magyar) A Mozilla Firefox az egyik legmegbízhatóbb, ingyenes böngésző, amelynek tudását több ezer...
Angry Birds 2 2.7.1 letöltés Angry Birds 2 2.7.1 Android játék letöltés...
Messenger 89.0 letöltés Facebook Messenger 89.0 Android alkalmazás letöltés...
Mozilla Firefox 47.0 (magyar) letöltés Mozilla Firefox 47.0 (magyar) A Mozilla Firefox az egyik...
Waterfox 53.0.1 64-Bit (magyar) letöltés Waterfox 53.0.1 64-Bit (magyar) A Waterfox az egyik...