További tartalmak

2023 Nov 17, 07:30
Waterfox G6.0.5 (magyar) ÚJ! Te sem szeretnéd azt, hogy a Firefox adatokat gyűjtsön...
Keresés
Korábbi cikkek
December 2023 (2)
November 2023 (29)
Október 2023 (30)
Szeptember 2023 (24)
Augusztus 2023 (26)
Július 2023 (26)

Mozilla Firefox 106.0.3 64-Bit (magyar) letöltés

2022 Nov 02, 07:30    11 417

Mozilla Firefox Quantum magyarul

Mozilla Firefox 106.0.3 64-Bit (magyar)


Megjelent a legújabb generációs Firefox böngésző, ami már fokozott nyomkövetési védelemmel rendelkezik és amely funkció már alapból be van kapcsolva, így minden felhasználó számára azonnali adatvédelmet biztosít.

Biztonságos böngészést kínál a közösségi csatornákon is, így a Firefox blokkolja a Facebook, Twitter, LinkedIn oldalakon keresztüli érkező nyomon követési sütiket is.

A Firefox az egyik legmegbízhatóbb, ingyenes böngésző, amelynek tudását több ezer ingyenes kiegészítővel bővíthetjük. Ezt a böngészőt mindig úgy tervezték, hogy megvédje és tiszteletben tartsa a magánszféránkat, ezért a szoftver tartalmaz egy adathalászat- és kémprogram-elleni védelmet is.

Az azonnali oldalazonosítás használatával megbizonyosodhatunk arról, hogy minden webhely az, aminek mutatja magát, valamint hogy az azokhoz kiépített kapcsolat biztonságos-e.

A Firefoxot egyszerűbb személyre szabni, mint eddig bármikor, hogy úgy működjön ahogy szeretnénk. Semelyik másik böngésző nem kínál ennyi lehetőséget és rugalmasságot!

Bármikor a saját stílusunkhoz igazíthatjuk a Firefox böngészőt. Válogathatunk a több ezer téma közül így azonnal lecserélhetjük a kinézetét, akár egyetlen kattintással!

A Firefox Lockwise for desktop biztonságossá teszi a bejelentkezés és jelszavak létrehozását, frissítését és törlését az összes eszközünkön, beleértve a Firefox Lockwise mobilalkalmazásokat és a Firefox mobil böngészőket is. Komplex jelszó generálást kínál az új online fiókokhoz szükséges erős jelszavak létrehozásához és mentéséhez.

A Firefox ezen verziója 20%-kal gyorsabb jаvascript futtatást kínál, amellyel jelentősen javul a weboldalak betöltésének ideje is.

Újdonság ebben a verzióban:

  • Mostantól lehetőség van PDF fájlok szerkesztésére is: szövegszerkesztés, rajzolás és aláírások hozzáadása
  • Ha a Firefox alapértelmezett böngészőként van beállítva Windows rendszerű gépeden, akkor azt PDF szerkesztőként is használhatod
  • Bármikor egy kattintással megváltoztathatod a böngésző kinézetét
  • Mostantól rögzítheted a privát böngészés ikonját a Windows tálcára, ha Windows 10 vagy 11-es rendszer van a gépeden, ezzel egyszerűbbé téve a funkció hozzáférését
  • A privát böngészés újratervezésen eset át azért, hogy ezzel is tovább növeljék a privát szférád biztonságot

Magyar Fire fox Quantum letöltés

 

Szoftver Információ:

Fejlesztő....... Mozilla.org 
Fájlméret....... 57.9 MB
Liszensz........ Ingyenes
Windows....... 7/8/8.1/10/11

Letöltés >>
 
Ezt láttad már?
Opera 42.8 (magyar) Android alkalmazás letöltés Az Opera nem más, mint a jelenleg legbiztonságosabb és leggyorsabb Android...
Online
LG V40 ThinQ (LM-V405EBW) magyar nyelvű használati útmutató LG V40 ThinQ (LM-V405EBW) okostelefon magyar nyelvű...
Online
Messenger 180.0 letöltés Facebook Messenger 180.0 Android mobil applikáció letöltés...
Online
2017 Volkswagen Golf GTI Performance HD háttérképek Full HD felbontású 2017 Volkswagen Golf GTI Performance...
Online
Samsung Galaxy Note 20 (SM-N980F/DS) magyar nyelvű használati útmutató Samsung Galaxy Note 20 (SM-N980F/DS) okostelefon magyar...