További tartalmak
2018 Szep 07, 20:17
Mozilla Firefox (Quantum) 62.0 64-Bit (magyar) Megjelent az Új generációs Mozilla...
Keresés

Robbery Bob 1.14 letöltés

2017 Feb 12, 18:49    1953
Robbery Bob Android játék letöltés

Robbery Bob 1.14 Android játék letöltés ÚJ!

Szinte megszámlálhatatlan játék található a Google Play Áruházban, amelyek száma egyre csak nő és nő.

Nem könnyű eligazodni a játékok világában és bár a fejlesztők készítenek képeket a játékokról, azonban sajnos, több esetben azt tapasztaltuk, hogy teljesen más képet töltöttek fel az adott játékról, mint amilyen is az valójában.

Azzal a céllal indítottuk el ezt a rovatot, hogy megmentsünk téged a csalódásoktól és a felesleges játék telepítésektől.

Ezúttal a Level Eight AB nevű fejlesztőcsapat, legkedveltebb játékáról készítettünk egy bemutató videót, azzal a céllal, hogy eltudd dönteni érdemes-e vele foglalkozni.

Robbery Bob, már nem mai darab, jó pár éve fellelhető már a Google Play Store-ban, mégis szerintem érdemes írni erről a játékról néhány mondatot és egy gyors bemutató videót hozzáfűzni.

Már megtalálható a Robbery Bob 2 is a Play Store-ban, de azt a részt már másik fejlesztő készítette, a címben szereplő játék jelen pillanatban több, mint 10 milliós letöltéssel büszkélkedhet!

A poénokkal fűszerezett játékban főhősünk egy piti bűnöző, aki épp most szökött meg a börtönből és mivel nem talál rendes munkát, továbbra is rablásokból tartja el magát.

Bobnak van egy "főnöke", aki mondja meg melyik házból, milyen értéktárgyakat, ékszereket és mennyi pénzt kell lenyúlnia.

A játék végig felülnézetes, irányítása egyszerű, könnyen elsajátítható. A feladatok során a rabolt pénzből tudjuk fejleszteni képességünket, amelynek hatására egy profibbak lehetünk.

Ahogyan haladunk előrébb a játékban, úgy nehezedik természetesen a mi dolgunk is. Legelőször - ahogyan a videóban is lehet látni - egy olyan házat rabolunk ki, ahol épp nincsen senki. Aztán következő alkalommal a nagyi őrzi a házat, aki - ha nem vagyunk elég ügyesek és észrevesz bennünket, akkor bizony elkalapál bennünket sodrófájával.

A játék könnyed, izgalmas, vicces, unaloműzésre kiváló és könnyen függőséget is okozhat. Bátran ajánlom mindenki figyelmébe, legalább egy gyors kipróbálás erejéig!

Ha kíváncsi vagy mi történik akkor, ha valami balul sül el a rablás során, nézd meg a lenti videónkat.

Ne feledd, ha reklámmentességet akarsz a játék közben, kapcsold ki a Wifit vagy a Mobilneted!

Dióhéjban ennyit akartam írni és most átadom a szót a játékról készült videónak!

 
Robbery Bob APK letöltés
 

Saját gyártású videónk a játékról:


Szoftver információ:
Liszensz / Ár: Ingyenes
Népszerűség: 10.000.000 - 50.000.000 telepítés
Méret / OS: 78.6 MB / Android 4.1 vagy újabb

скачать dle 12.1
 
Ezt láttad már?
Skype 7.22.32.108 (magyar) letöltés A Skpe egy olyan üzenetküldő szoftver, amely segítségével hívhatod és láthatod barátaidat,...
Waterfox 49.0.2 64-Bit (magyar) letöltés Waterfox 49.0.2 64-Bit (magyar) A Waterfox az egyik...
Mozilla Firefox 61.0 (magyar) letöltés Mozilla Firefox (Quantum) 61.0 32-Bit (magyar) ÚJ!...
TeamViewer for Remote Control 13.0.8183 letöltés TeamViewer for Remote Control 13.0.8183 Android alkalmazás...
Egyszer el kell hagynunk a Földet Egyszer el kell hagynunk a Földet. Interjú Sárneczky...