További tartalmak
2018 Júl 21, 17:46
Waterfox 56.2.2 64-Bit (magyar) ÚJ! A Waterfox az egyik legmegbízhatóbb, ingyenes Firefox...
Keresés

Bus Racing vs Moto GP 1.6.0 letöltés

2017 Jan 29, 18:11    1676
Bus Racing vs Moto GP Android játék letöltés

Bus Racing vs Moto GP 1.6.0 Android játék letöltés ÚJ!

Szinte megszámlálhatatlan játék található a Google Play Áruházban, amelyek száma egyre csak nő és nő.

Nem könnyű eligazodni a játékok világában és bár a fejlesztők készítenek képeket a játékokról, azonban sajnos, több esetben azt tapasztaltuk, hogy teljesen más képet töltöttek fel az adott játékról, mint amilyen is az valójában.

Azzal a céllal indítottuk el ezt a rovatot, hogy megmentsünk téged a csalódásoktól és a felesleges játék telepítésektől.

Ezúttal a Fernando Baro nevű fejlesztő, legújabb játékáról készítettünk egy bemutató videót, azzal a céllal, hogy eltudd dönteni érdemes-e vele foglalkozni.

Előszóban annyit, hogy ez a játék a megtévesztő kategória újabb darabja ugyanis, a kedves fejlesztő direkt nem készített a játékról valós képet, csak olyanokat rendelt hozzá, amelyek nem felelnek meg a valóságnak.

A Bus Racing vs Moto GP egy iskolabusz versenyre kihegyezett játék, amelyben nem elég a jó reflex, kell egy kicsit taktikázni is, ha leakarjuk győzni a pályafőnök buszát.

Ami a grafikát illeti, nem kell hozzá erőmű, a legolcsóbb Android eszközzel is garantáltan villámgyorsan fog futni.

Utunk során érdemes összegyűjteni három darab kék villámot, mert akkor kapunk egy kis Niro-t, amivel jelentősen felgyorsulhatunk, sőt az előttünk lévő motorokat is lesöpörhetjük az útból, megjegyzem ez elég vicces látvány, ahogy pattognak előttünk mint a bolhák.

Ezen kívül érdemes minden előre mutató nyílra ráhajtani iskola buszunkkal, ha nem szeretnénk kifutni az időből. Ezt a feladatot nehezítik az pályán haladó motorok is, amelyek egyikébe ha belerohanunk, sok időt veszíthetünk.

Természetesen, ha ügyesek vagyunk akkor elég hamar válthatunk egyre jobb és jobb iskola buszra, amivel még gyorsabban száguldozhatunk és talán még a pályafőnököt is legyőzhetjük.

Dióhéjban ennyit akartam írni és most átadom a szót a játékról készült videónak!

 
Bus Racing vs Moto GP APK letöltés
 

Videó a játékról:


Szoftver információ:
Liszensz / Ár: Ingyenes
Népszerűség: 10.000 - 50.000 telepítés
Méret / OS: 25.4 MB / Android 2.3 vagy újabb

скачать dle 12.1
 
Ezt láttad már?
Samsung Galaxy Tab S 10.5 (SM-T800) tablet, magyar nyelvű használati útmutató letöltés. Sajnálatos módon azt tapasztaltuk, hogy a...
CCleaner 5.31 (magyar) letöltés CCleaner 5.31 (magyar) letöltés A CCleaner nem más, mint a...
Sony Xperia L (C2104/C2105) magyar nyelvű használati útmutató letöltés Sony Xperia L (C2104/C2105) okostelefon magyar nyelvű...
2017 Volkswagen Golf GTI Performance HD háttérképek Full HD felbontású 2017 Volkswagen Golf GTI Performance...
Hill Climb Racing 1.11.0 Hill Climb Racing 1.11.0 Android játék...