További tartalmak
2018 Júl 21, 17:46
Waterfox 56.2.2 64-Bit (magyar) ÚJ! A Waterfox az egyik legmegbízhatóbb, ingyenes Firefox...
Keresés

Hill Climb Racing 2 1.2.1 letöltés

2017 Jan 27, 18:43    1697
Hill Climb Racing 2 Android játék letöltés

Hill Climb Racing 2 1.2.1 Android játék letöltés ÚJ!

Szinte megszámlálhatatlan játék található a Google Play Áruházban, amelyek száma egyre csak nő és nő.

Nem könnyű eligazodni a játékok világában és bár a fejlesztők készítenek képeket a játékokról, azonban sajnos, több esetben azt tapasztaltuk, hogy teljesen más képet töltöttek fel az adott játékról, mint amilyen is az valójában.

Azzal a céllal indítottuk el ezt a rovatot, hogy megmentsünk téged a csalódásoktól és a felesleges játék telepítésektől.

Ezúttal a Fingersoft fejlesztőcsapat, legújabb játékáról készítettünk egy bemutató videót, azzal a céllal, hogy eltudd dönteni érdemes-e vele foglalkozni.

Előszóban annyit, hogy a Hill Climb Racing 2 nagyon magasra tette a mércét a második résszel. A játék elődje a Hill Climb Racing-hez hasonlítva nagyon sokat javult az irányítás és vele együtt a játszhatóság is, nem beszélve az igényes grafikáról.

Amennyiben kiszeretnéd próbálni a Hill Climb Racing 2 elődjét, úgy annak sincs akadálya, itt letöltheted: Letöltés >>

Ami a hangulatát illeti, az nagyon ott van! A jókedvet a járgánnyal való borulásokon kívül az úton előforduló kérődző tehenek és egyéb élőlények emelik nagyobb szintre.

A játékban egy laza fickó képében vehetjük fel a versenyt a gravitációval és az egyre meredekebb dombokkal. Mielőtt még továbbhaladnánk, a játék újdonsága, hogy a profilbeállításkor női karaktert is választhatunk.

Ami a játék irányítását illeti, nagyon egyszerű! A bal pedállal fékezünk és tolatunk a jobb pedállal pedig nyomjuk a gázt. Ezekkel a pedálokkal tudjuk a levegőben tartózkodó kocsink pozícióját is szabályozni, hogy földet éréskor talppal érkezzünk a földre és ne fejjel.

A játékban van offline mód is, így nem kell a mobil interneted forgalmát növelned, amíg játszol. Ha ezt a módot választod, akkor csak magaddal és persze az idővel fogsz versenyezni. Ahhoz, hogy tudj szintet ugrani és haladni pályákról pályákra, nem árt ügyesnek lenni. Minden újabb pálya, megfelelő aranytallérok begyűjtése után lesz számodra elérhető.

Azonban nem árt közben a kocsit tuningolni is, mert különben nem tudsz egyről a kettőre jutni és persze ezek is aranytallérba kerülnek. A tuningolással nem csak a sebességet tudod javítani, hanem a járgány útfelfekvését is, ami az egyik legfontosabb a győzelemhez.

Az előrelépést nagyban felgyorsíthatod, ha felcsatlakozol a világhálóra, ahol részt tudsz venni online bajnokságokon, persze itt sem árt elsőként átszakítani a cél szalagot.

A szerelőműhelybe lépve nem csak tuningolni tudod a verdád, hanem újat vásárolni, amelyek között a terepjárókon kívül motorokat is megtalálsz, sőt még karakteredet is felszerelheted, például bukósisakkal!

Dióhéjban ennyit akartam írni és most átadom a szót a lent található videónak!

 
Hill Climb Racing 2 APK letöltés
 

Videó a játékról internet nélküli módban:


Szoftver információ:
Liszensz / Ár: Ingyenes
Népszerűség: 10.000.000 - 50.000.000 telepítés
Méret / OS: 82.3 MB / Android 4.2 vagy újabb

скачать dle 12.1
 
Ezt láttad már?
Deezer Music 5.3.6 Android alkalmazás letöltés A több mint 100 millió letöltéssel rendelkező Deezer Music Android alkalmazás...
Mozilla Firefox 58.0 (magyar) letöltés Mozilla Firefox (Quantum) 58.0 32-Bit (magyar) ÚJ!...
Google Play Áruház (Play Store) 8.1.73 letöltés Google Play Áruház (Play Store) 8.1.73 Android mobil...
Angry Birds 2 2.7.1 letöltés Angry Birds 2 2.7.1 Android játék letöltés...
Fifa 18 HD letöltés Full HD felbontású Fifa 18 háttérképek. Ha...