További tartalmak
2018 Szep 07, 20:17
Mozilla Firefox (Quantum) 62.0 64-Bit (magyar) Megjelent az Új generációs Mozilla...
Keresés

City Racing 3D Lite 1.7.130 letöltés

2017 Jan 25, 09:18    1846
City Racing 3D Lite Android játék letöltés

City Racing 3D Lite 1.7.130 Android játék letöltés ÚJ!

Szinte megszámlálhatatlan játék található a Google Play Áruházban, amelyek száma egyre csak nő és nő.

Nem könnyű eligazodni a játékok világában és bár a fejlesztők készítenek képeket a játékokról, azonban sajnos, több esetben azt tapasztaltuk, hogy teljesen más képet töltöttek fel az adott játékról, mint amilyen is az valójában.

Azzal a céllal indítottuk el ezt a rovatot, hogy megmentsünk téged a csalódásoktól és a felesleges játék telepítésektől.

Ezúttal a 3DGames nevű fejlesztőcsapat legújabb, autóversenyzős játékáról készítettünk egy bemutató videót, azzal a céllal, hogy eltudd dönteni érdemes-e vele foglalkozni.

A játékban beléphetsz az árkád stílusú autóversenyzés világába, ahol mint mindenki a való életben a nulláról indíthatod el versenyzős karriered. Megjegyzem, ahhoz képest, hogy kezdőként indulsz el, igen izmos verdát tolnak alád.

A karrier építés előtt egy betanulós kört kell menned, ahol elsajátíthatod az irányítás és versenyzés minden csínját-bínját.

Amikor ezzel végeztél a garázsba kerülsz, amelynek közepén ott figyel a kocsid.

Ahogy azt már megszoktuk ilyen stílusú játékoknál, szabadon variálhatod vagy tuningolhatod a verdád, amire szükséged is lesz, ahogy lépsz majd szintről szintre, ha első szeretnél lenni.

Természetesen a lehetőséged van régi járgányod lecserélésére is, de ahhoz jó sok versenyt kell megnyerned. A lenti videóban az összes elérhető sportkocsit is megnézheted, amelyből választhatsz a játék közben.

A verseny helyszínei mindig más és más, például van olyan, hogy Londonban a nagy forgalomban kell kerülgetned az előtted lévő gépjárműveket, buszokat vagy, ha sávot váltasz előzés céljából a veled szembe jövő kocsikat, annak érdekében, hogy te legyél a bajnok.

Ami a City Racing 3D grafikáját és a játszhatóságát illeti, az szinte tökéletes! A játék pörgős az irányítás nagyon jó és a hangulata pedig fenomenális!

Ami nagyon pozitív, hogy akár menet közben is kiválaszthatod, hogy a képernyő érintésével vagy a telefon elforgatásával szeretnéd a kocsidat irányítani.

 
City Racing 3D Lite APK letöltés
 

Videó a játékról:


Szoftver információ:
Liszensz / Ár: Ingyenes
Népszerűség: 1.000.000 - 5.000.000 telepítés
Méret / OS: 30.5 MB / Android 2.3 vagy újabb

скачать dle 12.1
 
Ezt láttad már?
WinZip 20.0 64.Bit ÚJ! A WinZip egy rendkívül népszerű szoftver, amellyel könnyű kezelőfelülete révén lett...
Mozilla Firefox 49.0.2 (magyar) letöltés Mozilla Firefox 49.0.2 (magyar) A Mozilla Firefox az egyik...
The Sims FreePlay 2.4.10 The Sims FreePlay 2.4.10 Android játék ÚJ! A The...
2017 Honda Civic HD háttérképek Full HD felbontású 2017 Honda Civic...
Sztárban Sztár +1 Kicsi 2018.01.28. adás online produkciói Sztárban Sztár+1 Kicsi 2018.01.28. adás produkciói...