További tartalmak

2024 Ápr 12, 07:30
Xiaomi Redmi Note 12S magyar nyelvű kezelési útmutató letöltés. Sokszor elhangzanak ezek...
Keresés
Korábbi cikkek
Április 2024 (28)
Március 2024 (40)
Február 2024 (26)
Január 2024 (30)
December 2023 (29)
November 2023 (29)

iTunes 12.3.3 for Windows

2016 Május 01, 16:54    11 916

Itunes letöltés

iTunes 12.3.3 for Windows


Az iTunes szoftver feltelepítése után a kedvenc zenéink vagy videóink lejátszásán kívül, lehetőségünk van arra is, hogy játékokat, alkalmazásokat, zenéket vagy videókat tölthessünk le kedvenc Apple okostelefonunkra vagy iPad készülékünkre, mindezt ingyen.

Az iTunes felhőben szolgáltatással a megvásárolt zeneszámokat, alkalmazásokat és könyveket automatikusan letölthetjük, akár mindegyik készülékünkre. Ha pedig csak néhány dolgot pl. filmeket és csak bizonyos készülékekre szeretnénk rátölteni, arra is van lehetőségünk. Ezt nyújtja az iCloud és az iTunes.

Az iTunes alkalmazással Mac vagy PC számítógépen élvezhetjük gyűjteményünk minden zeneszámát, filmjét és videóját. Ha megszeretnénk hallgatni vagy nézni valamit, többé nem kell a CD lemezeink között keresgélnünk vagy a DVD lemezek között bogarásznunk. Nincs más dolgunk csak elindítani az iTunes szoftvert és kényelmesen, hátradőlve élvezni a kiváló zenei hangzást.

Médiafájljaink teljes gyűjteménye megtalálható az iTunes könyvtárában, így gyorsabban böngészhetünk közöttük, egyszerűbben rendszerezhetjük azokat, és kedvünk szerint játszhatunk le bármit, bármikor és ha laptopunkra telepítjük, akkor pedig bárhol.

A zene csak a kezdet! Az áruházban sikerfilmeket is kikölcsönözhetünk vagy könyveket, filmeket vásárolhatunk, és alkalmazásokat is letölthetünk iPhone, iPad vagy iPod touch készülékünkre. Emellett lehetőségünk van feliratkozni a legkülönfélébb témájú podcastokra, teljesen ingyen. Ha pedig hasznos ismeretekre szeretnénk szert tenni, az iTunes U szolgáltatásból számos egyetem és kulturális intézmény ingyenes előadásait, vitafórumait és leckéit tölthetjük le.

Az iTunes Store a szórakozási lehetőségek kimeríthetetlen forrása. Az iTunes alkalmazás és az iCloud szolgáltatás együttes használatával vezeték nélküli kapcsolaton keresztül tölthetjük le médiatárunk elemeit minden eszközünkre, függetlenül attól, hogy melyik készülékkel vásároltuk meg azokat. Az új zenék, alkalmazások és könyvek egyszerűen ott teremnek – automatikusan.

iTunes 12.3.3 letöltés

Szoftver Információ:

Fejlesztő....... Apple.com
Fájlméret...... 111,9 MB
Liszensz........ Ingyenes
Windows....... 7/8/8.1/10/11 

Letöltés >>
 
Ezt láttad már?
Garmin Marq Driver okosóra magyar nyelvű kezelési útmutató letöltés. Sokszor elhangzanak ezek a kérdések egy új Garmin okosóra...
Online
Illumination: A kis kedvencek titkos élete (The Secret Life of Pets) HD letöltés A kis kedvencek titkos élete (The Secret Life of Pets) Ha a...
Online
Lenovo Tab P11 Pro 2nd Gen WiFi (TB132FU) magyar nyelvű használati útmutató Lenovo Tab P11 Pro 2nd Gen WiFi (TB132FU) tablet magyar...
Online
Chrome 54.0 Android letöltés Chrome 54.0 Android mobil alkalmazás letöltés Az asztali...
Online
Forza Horizon 3 HD II letöltés Full HD felbontású Forza Horizon III háttérképek. Ha még...