További tartalmak

2024 Feb 06, 07:30
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 4G magyar nyelvű kezelési útmutató letöltés. Sokszor elhangzanak...
Keresés
Korábbi cikkek
Február 2024 (19)
Január 2024 (30)
December 2023 (29)
November 2023 (29)
Október 2023 (30)
Szeptember 2023 (24)

Hogyan netezz internet nélkül Androidon? + Letöltés

2015 Már 18, 20:18    14 395
Offilne Browser letöltés

Hogyan netezz internet nélkül Androidon? + Letöltés


Az alábbi cikkben választ kaphatsz erre a nagy kérdésre. 

Olykor-olykor mindenki életében előfordulhat olyan eset, hogy mobilinternet nélkül marad. Ha előre tudod, hogy nem lesz közeledben internet, akkor biztos te is előre felkészülsz erre és az unalom elkerülése érdekében, még több játékot, zenét vagy filmet teszel fel az okostelefonodra.

Mit tegyél, ha ehhez nincs kedved és inkább cikkeket, vagy blogokat szeretnél olvasgatni? Ekkor jöhet jól egy Offline Android alapú böngésző, amely segítségével megoldhatod, hogy mobilinternet nélkül is tudj böngészni. Ez az alkalmazás „Offline - An Offline Browser” névre hallgat és a használata pedig teljesen ingyenes.

Offilne Browser letöltés
Hogyan netezz internet nélkül Androidon? + Letöltés

Segítségével előre letöltheted a mobilodra a kívánt oldalakat, honlapokat, és később internetkapcsolat nélkül is tudod majd olvasni azokat. Használata nagyon egyszerű: az alkalmazása feltelepítése és első elindítása után a kijelzőn megjelenő plusz ikonra kell böknöd. Ezután egy új oldalra jutsz, ahol a főoldal linkjét tudod felvenni. Itt még megadhatsz olyan részleteket is, hogy mennyi legyen az oldalankénti maximum hivatkozások száma, illetve a link mélységeket.

Ha nem korlátlan a mobilinterneted, akkor erősen ajánlott a Wi-Fi-ről való használat, mert elég sok adatforgalmat tud generálni, pláne ha sok képet tartalmaznak azok az oldalak, amelyeknek cikkeiről másolatot készítesz.

Letöltés >>

 
Ezt láttad már?
Full HD felbontású Sportkocsi háttérkép válogatás - 78. Te is legalább annyira rajongsz a sportkocsikért mint mi? Ha igen akkor...
Online
Mozilla Firefox 35.0.1 (magyar) letöltés Mozilla Firefox 35.0.1 (magyar) A Mozilla Firefox az egyik...
Online
Instagram 7.9.1 letöltés Instagram 7.9.1 Android alkalmazás letöltés Az...
Online
Google Maps 9.69.1 (magyar) letöltés Google Maps Térkép 9.69.1 Android alkalmazás (magyar)...