További tartalmak

2024 Feb 05, 07:30
OnePlus Open 5G magyar nyelvű kezelési útmutató letöltés. Sokszor elhangzanak ezek a...
Keresés
Korábbi cikkek
Február 2024 (18)
Január 2024 (30)
December 2023 (29)
November 2023 (29)
Október 2023 (30)
Szeptember 2023 (24)

Adobe Dreamweaver CS6 (magyar) letöltés

2016 Szep 28, 15:55    112 502

Adobe Dreamweaver CS6 letöltés magyarul

Adobe Dreamweaver CS6 (magyar)


Az Adobe Dreamweaver CS6-tal lenyügöző weblapokat és mobil alkalmazásokat készíthetsz, miközben a HTML5 és a csss3 kód automatikusan elkészül. Az új Fluid Grid layout rendszerrel és HTML szerkesztővel egyaránt dolgozhatsz okostelefonokra, tabletekre és desktop gépekre.

A csss3 és a jQuery Mobile támogatásának, illetve az Adobe PhoneGap Build keretrendszernek köszönhetően egyszerűbbé és főleg gyorsabbá vált a mobil alkalmazások fejlesztése. A honlapok és az alkalmazások megjelenését leellenőrizheted működés közben és osztott képernyőn is.

Összetett projekteket készíthetsz a gazdag tipográfiai és csss3 eszköztár segítségével.

Tulajdonságok:

  • Fluid grid layout: Anélkül készíthetsz összetett weboldalakat és layoutokat, hogy el kéne merülnöd a programkódban. A Fluid Grid layoutok segítségével könnyedén dolgozhatsz egyszerre több különböző felbontásban.
  • Jobb FTP teljesítmény: Időt spórolhatsz meg a nagy file-ok letöltésekor, az új több szálon működő FTP kliens használatával. A file-ok feltöltése gyorsabban, és sokkal hatékonyabban, mint eddig valaha.
  • Mobil alkalmazások: A jQuery Mobile és az Adobe PhoneGap Build keretrendszerrel natív iOS és Android mobil alkalmazásokat készíthetsz.
  • css3 effektek: A css változók animálásával életet lehelhetsz a weboldalakba. Teljes kontrollt kapsz a design felett, és látványos hatásokat animációkat hozhatsz létre.
  • Előnézet: A kész oldalakat letesztelheted a frissített Live View funkcióval. A Live View mostantól a legújabb verziójú WebKit engine-t használja, ami teljes támogatást nyújt a HTML5 alapú oldalak megjelenítéséhez.
  • Css ellenőrzés: A css box model vizuális megjelenítése külső alkalmazás vagy kód böngészés nélkül. A block-szintű elemek stílusának eléréséhez elég csak fölé húznod az egeret Élő Nézet-ben ahelyett, hogy a kódan böngésznél.
  • Testreszabható PHP kód ellenőrző: Egyedi PHP funkciók szintaxisának megjelenítése, hogy a kód írás egyszerűbb és pontosabb legyen. Az új dinamikus kód ellenőrző eszköz segítségével alkalmazásaidba épített PHP alapfunkciók, metódusok és objektumok közvetlenül átláthatóvá válnak.
  • Fejlett css kezdő oldalak: Szabvány weboldalaid tervezését frissített és egyszerűsített csss kezdő elrendezések alapján gyorsabban megkezdheted. A sablonok széles választéka könnyen érthető selectorokat és szabályokat valamint az eddig kifejlődött leghasznosabb csss építési gyakorlatokat kínálja.
  • Egyszerű oldal indítás: A Dreamweawer CS6-ban újragondolták a Site Definition panelt így rövidebb lépésekben végezhetsz oldalad élesítésével. Oldalaid kiszolgálásához több egyedi névvel ellátott szervert is beállíthatsz.

Szoftver Információ:

Fejlesztő....... Adobe.com
Fájlméret...... 297.1 MB
Liszensz........ Trial
Windows....... 7/8/8.1/10/11

Letöltés >>
 
Ezt láttad már?
Garmin Fenix 6S okosóra magyar nyelvű kezelési útmutató letöltés. Sokszor elhangzanak ezek a kérdések egy új Garmin okos óra...
Online
Google Chrome 114.0 64-Bit (magyar) letöltés Google Chrome 114.0 64-Bit (magyar) Nem vagy megelégedve...
Online
Sony Xperia Z5 Premium (E6853) magyar nyelvű használati útmutató   Sony Xperia Z5 Premium (E6853) okostelefon magyar nyelvű...
Online
Bemutatjuk: Nokia hordozható vezeték nélküli Bluetooth 4.0 hanszóró Bemutatjuk: Nokia hordozható vezeték nélküli Bluetooth 4.0...
Online
Viber Messenger 8.3.0.6 letöltés Viber Messenger 8.3.0.6 Android applikáció letöltés A Viber...