További tartalmak

2024 Ápr 18, 07:30
Garmin Marq Adventurer (Gen 2) okosóra magyar nyelvű kezelési útmutató letöltés Szinte...
Keresés
Korábbi cikkek
Május 2024 (1)
Április 2024 (37)
Március 2024 (40)
Február 2024 (26)
Január 2024 (30)
December 2023 (29)

Waterfox G6.0.9 (magyar) letöltés

2024 Már 20, 07:30    1593

Waterfox böngésző letöltés

Waterfox G6.0.9 (magyar)


Te sem szeretnéd azt, hogy a Firefox adatokat gyűjtsön böngészési szokásaidról? Nem szeretnél lemondani a Firefox egyedi funkcióiról? Jó hírünk van, nem kell azokról végképp lemondanod! Pont erre fejlesztették le a Waterfox böngészőt!

A Waterfox az egyik legmegbízhatóbb, ingyenes Firefox alternatíva, amelynek tudását ahogy már korábban megszoktad, több ezer ingyenes kiegészítővel bővítheted.

A Waterfoxot úgy tervezték, hogy megvédje és tiszteletben tartsa a magánszférádat, ezért ez a böngésző a Firefox-al ellentétben, nem végez adatgyűjtést böngészési szokásaidról és tartalmaz egy adathalászat- és kémprogram-elleni védelmet is. Az azonnali oldalazonosítás használatával megbizonyosodhatsz arról, hogy minden webhely az, aminek mutatja magát, valamint hogy az azokhoz kiépített kapcsolat biztonságos-e. A Waterfoxot egyszerűbb személyre szabni, mint eddig bármikor, hogy úgy működjön ahogy szeretnéd. Semelyik másik böngésző nem kínál ennyi lehetőséget és rugalmasságot mint a Waterfox!

Az új menü gyors és egyszerű elérést ad a legtöbbet használt szolgáltatásokhoz. Új gomb hozzáadásához, vagy a már meglévő gomb áthelyezéséhez, eltávolításához nyisd meg a „Testreszabás” panelt.

Szabd a Waterfoxot a saját stílusodra. Válogass a több ezer téma közül és öltöztesd át böngésződet egyetlen kattintással!

Ha szereted a játékokat, nyugodtan játszhatsz kedvenc játékaiddal közvetlenül az interneten anélkül, hogy feláldoznád a sebességet vagy a kényelmet. A Waterfox böngésző élharcosa az internetes játékélmény kiterjesztésének, amely része annak a törekvésnek, hogy a böngészést minden elemében gyorsabbá tegye.

Változások ebben a verzióban:

  • Különböző, fontos biztonsági javítások
  • Rendkívül fontos hibajavítást tartalmaz!

vaterfox vótörfoksz böngésző letöltése magyarul

Szoftver Információ:

Fejlesztő....... Waterfox.net
Fájlméret...... 67.8 MB
Liszensz........ Ingyenes
Windows....... 7/8/8.1/10/11

Letöltés >>
 
Ezt láttad már?
Huawei Y3 II (LUA-L01) okostelefon magyar nyelvű használati útmutató letöltés. Sokszor elhangzanak ezek a kérdések egy új Huawei...
Online
Honor 8A (JAT-L29/LAT-L41) magyar nyelvű használati útmutató Huawei Honor 8A (JAT-L29/LAT-L41) okostelefon magyar nyelvű...
Online
Google Play Áruház (Play Store) 31.1.19 letöltés Google Play Áruház (Play Store) 31.1.19 Android mobil...
Online
Messenger 69.0 letöltés Facebook Messenger 69.0 Android alkalmazás letöltés A...
Online
VLC Media Player 2.2.4 (magyar) letöltés VLC Media Player 2.2.4 letöltés VLC media player egy...