További tartalmak

2023 Nov 17, 07:30
Waterfox G6.0.5 (magyar) ÚJ! Te sem szeretnéd azt, hogy a Firefox adatokat gyűjtsön...
Keresés
Korábbi cikkek
December 2023 (2)
November 2023 (29)
Október 2023 (30)
Szeptember 2023 (24)
Augusztus 2023 (26)
Július 2023 (26)

Firefox for Android 119.1.1 (magyar) letöltés

2023 Nov 13, 07:30    1939

Firefox for Android alkalmazás letöltése ingyen

Firefox for Android 119.1.1 Android mobil alkalmazás (magyar) letöltés


Szeretnél egy olyan böngészőt Androidra ami nem csak gyors és biztonságos, hanem tudását ingyenes kiegészítők letöltésével fejlesztheted? Jó hírünk van, megtalálatd! A nagy sikerű Firefox mostantól már nem csak asztali PC-n és laptopon, hanem Android okostelefonon és tableten is elérhető és amely az egyik legjobban testre szabható és bővítményekkel okosítható böngésző.

A Firefox for Android böngésző nagy figyelmet fordít a biztonságra, megóvhatod telefonod adatait a minden részletre kiterjedő biztonsági beállításokkal, kiegészítőkkel és a „Ne kövessenek” szolgáltatással.

Ez a teljesen ingyen elérhető és letölthető Android applikáció, nem tartalmaz semmilyen plusz rátelepülő alkalmazást vagy idegesítő felugró reklámot.

Próbáld ki még ma, és csatlakozz a több mint százmillió elégedett felhasználóhoz, akik már megtapasztalták a Firefox személyesebb és gyorsabb böngészési élményét.

A Mozilla fejlesztői a személyes adataidnak védelmét továbbfejlesztették, így még biztonságosabban szörfözhetsz a világhálón.

 

Tulajdonságok:

  • A Firefox lehetővé teszi számodra azt, hogy privát böngészési módban barangolj az interneten úgy, hogy letiltja a honlapok követését, ezzel gyakorlatilag láthatatlanná válsz a weboldalak számára, így nem tudnak rólad adatokat gyűjteni.
  • A böngésző Android változatánál is lehetőséged van arra, hogy több ezer bővítményt tölthess le kedvenc Firefox böngésződhöz, ezzel bővítve annak tudását.
  • A Firefox fiókkal szinkronizálhatod böngészési előzményeidet, könyvjelzőidet az okos telefonod és számítógéped között, így ott folytathatod a böngészést ahol eddig az előző eszközödön abbahagytad.
  • A Firefox for Android biztonságos módon jegyzi meg a beírt jelszavaidat, majd lementi, így legközelebbi böngészéskor már nem kell azokat újra bepötyögnöd.
Firefox Apk fájörfoksz mobilra fájerfoksz letöltés ingyen


Szoftver információ:

Liszensz / Ár: Ingyenes
Népszerűség: 100.000.000 - 500.000.000 telepítés
Méret / OS: 87.9 MB / Android 5.0 vagy újabb

 

Letöltés >>

 
Ezt láttad már?
Xiaomi POCO X3 Pro magyar nyelvű kezelési útmutató letöltés. Sokszor elhangzanak ezek a kérdések egy új Xiaomi okostelefon...
Online
Huawei MatePad T8 LTE + WiFi (KOB2-L09/W09) magyar nyelvű használati útmutató Huawei MatePad T8 (KOB2-L09/W09) tablet magyar nyelvű...
Online
Mp3 music download 1.11 Mp3 music download 1.11 Android alkalmazás Az Mp3 music...
Online
TrackID - Music Recognition 4.4 letöltés TrackID - Zenefelismerő 4.4 Android alkalmazás letöltés...
Online
Rovio: Angry Birds - A film (The Angry Birds Movie) HD letöltés Full HD Angry Birds - A film (The Angry Birds Movie)...