További tartalmak
2018 Júl 21, 17:46
Waterfox 56.2.2 64-Bit (magyar) ÚJ! A Waterfox az egyik legmegbízhatóbb, ingyenes Firefox...
Keresés

Sztárban Sztár 2017.09.10. adás

Ezen a héten a következő produkciókkal álltak elő a magyar sztárok a nagyérdemű elé:

Figyelem! Ha itt most egy üres oldalt látsz, ne zárd be, hanem várj egy kicsit, mert az összes videó egyszerre fog betöltődni! A videók megjelenésének ideje az interneted sebességétől függ!

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


Détár Enikő a világhírű Kiss rocker slágerét adta elő, Paul Stanley bőrébe bújva:Singh Viki, Szandi jódlizós slágerével, no meg energikus előadásával nyűgozte le a zsűrit:Berkes Olivér Amy Winehouse énekesnővé változott és adta elő Back to Black című világhírű számát:Janicsák Veca L.L. Juniorrá változott és olyan rap-et nyomott, amitől még a zsűri álla is leesett:Kollányi Zsuzsi egy lélegzetelállító produkciót adott elő, Pink bőrébe bújva:Horváth Tamás, Bob Marley-t személyesítetve adta elő egyik legismertebb reggae dalát:
Oláh Gergő újra bizonyította énekes és táncos tehetségét, amikor előadta Bruno Mars egyik menő számát:Csézy nem könnyű feladatot kapott, ugyanis Cher egyik legnehezebb dalát kellett előadnia:Ekanem Bálint Emota a Bánk Bán egyik népszerű dalát adta elő, Simándy József szerepében:Cserpes Laura a The Jacksons című dalt adta elő a kiskorú Michael Jacksont alakítva:Pápai Joci pedig igazi táncdalfesztiváli hangulatot hozott el a színpadra Zalatnay Ciniként, ezzel nyűgözve le a zsűrit és a közönséget:


фильмы бесплатно