További tartalmak

2023 Szep 18, 07:30
Google Chrome 117.0.5 Android alkalmazás letöltés. ÚJ! Stabil, biztonságos és gyors...
Keresés
Korábbi cikkek
Október 2023 (3)
Szeptember 2023 (24)
Augusztus 2023 (26)
Július 2023 (26)
Június 2023 (26)
Május 2023 (26)

Sztárban Sztár 2017.09.10. adás

Ezen a héten a következő produkciókkal álltak elő a magyar sztárok a nagyérdemű elé:Figyelem! Ha itt most egy üres oldalt látsz, ne zárd be, hanem várj egy kicsit, mert az összes videó egyszerre fog betöltődni! A videók megjelenésének ideje az interneted sebességétől függ!

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


Détár Enikő a világhírű Kiss rocker slágerét adta elő, Paul Stanley bőrébe bújva:Singh Viki, Szandi jódlizós slágerével, no meg energikus előadásával nyűgozte le a zsűrit:Berkes Olivér Amy Winehouse énekesnővé változott és adta elő Back to Black című világhírű számát:Janicsák Veca L.L. Juniorrá változott és olyan rap-et nyomott, amitől még a zsűri álla is leesett:Kollányi Zsuzsi egy lélegzetelállító produkciót adott elő, Pink bőrébe bújva:Horváth Tamás, Bob Marley-t személyesítetve adta elő egyik legismertebb reggae dalát:
Oláh Gergő újra bizonyította énekes és táncos tehetségét, amikor előadta Bruno Mars egyik menő számát:Csézy nem könnyű feladatot kapott, ugyanis Cher egyik legnehezebb dalát kellett előadnia:Ekanem Bálint Emota a Bánk Bán egyik népszerű dalát adta elő, Simándy József szerepében:Cserpes Laura a The Jacksons című dalt adta elő a kiskorú Michael Jacksont alakítva:Pápai Joci pedig igazi táncdalfesztiváli hangulatot hozott el a színpadra Zalatnay Ciniként, ezzel nyűgözve le a zsűrit és a közönséget: