További tartalmak
2018 Szep 07, 20:17
Mozilla Firefox (Quantum) 62.0 64-Bit (magyar) Megjelent az Új generációs Mozilla...
Keresés

A Nagy Duett 5. évad 2017.04.30. adás

Ezen a héten a következő produkciókkal álltak elő a magyar sztárpárok a nagyérdemű elé:

Figyelem! Ha itt most egy üres oldalt látsz, ne zárd be, hanem várj egy kicsit, mert az összes videó egyszerre fog betöltődni! A videók megjelenésének ideje az interneted sebességétől függ!

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


Stohl Luca és Peller Károly páros egy Carly Rae Jepsen számmal indította el a showt:Mádai Vivien és Csipa Az Erzsébet című zenés játék ismert dalát hozta el a színpadra:Ábrahám Edit és Vastag Csaba egyedi megjelenésükkel és Ganxsta Zolee és a Kartel slágerével és varázsolta el a zsűri tagjait:Simon Kornél és Janicsák Veca a Boney M. nagysikerű dalát adták elő úgy, hogy a zsűri állva tapsolta meg a produkciót:Sági Szilárd és Völgyesi Gabi a rockos oldalukat is megmutatták a zsűrinek a P. Mobil slágerének segítségével:Zimány Linda profi szinten hozta Britney Spears-t, Oláh Gergővel az oldalán:
Erdei Zsolt és Judy egy csodálatos, digitális látványvilággal kápráztatta el a zsűrit:Cooky a zsűri egyik tagja a Pikotar őrületes slágerével hozta tűzbe a nézőket:Ábel Anita és Emilio Hofi Géza egyik kalsszikus slágerével állt elő:Lássuk hogyan alakult ezen a héten a versenyzők végső sorrendje és ki volt az a páros akiknek távoznia kellett: фильмы бесплатно