További tartalmak

2024 Ápr 20, 07:30
Waterfox G6.0.12 (magyar) ÚJ! Te sem szeretnéd azt, hogy a Firefox adatokat gyűjtsön...
Keresés
Korábbi cikkek
Május 2024 (3)
Április 2024 (37)
Március 2024 (40)
Február 2024 (26)
Január 2024 (30)
December 2023 (29)

Mozilla Firefox 74.0 64-Bit (magyar) letöltés

2020 Már 12, 07:45    11 736

Mozilla Firefox Quantum magyarul

Mozilla Firefox 74.0 64-Bit (magyar)


Megjelent a legújabb generációs Firefox böngésző, ami már fokozott nyomkövetési védelemmel rendelkezik és amely funkció már alapból be van kapcsolva, így minden felhasználó számára azonnali adatvédelmet biztosít.

Biztonságos böngészést kínál a közösségi csatornákon is, így a Firefox blokkolja a Facebook, Twitter, LinkedIn oldalakon keresztüli érkező nyomon követési sütiket is.

A Firefox az egyik legmegbízhatóbb, ingyenes böngésző, amelynek tudását több ezer ingyenes kiegészítővel bővíthetjük. Ezt a böngészőt mindig úgy tervezték, hogy megvédje és tiszteletben tartsa a magánszféránkat, ezért a szoftver tartalmaz egy adathalászat- és kémprogram-elleni védelmet is.

Az azonnali oldalazonosítás használatával megbizonyosodhatunk arról, hogy minden webhely az, aminek mutatja magát, valamint hogy az azokhoz kiépített kapcsolat biztonságos-e.

A Firefoxot egyszerűbb személyre szabni, mint eddig bármikor, hogy úgy működjön ahogy szeretnénk. Semelyik másik böngésző nem kínál ennyi lehetőséget és rugalmasságot!

Bármikor a saját stílusunkhoz igazíthatjuk a Firefox böngészőt. Válogathatunk a több ezer téma közül így azonnal lecserélhetjük a kinézetét, akár egyetlen kattintással!

A Firefox Lockwise for desktop biztonságossá teszi a bejelentkezés és jelszavak létrehozását, frissítését és törlését az összes eszközünkön, beleértve a Firefox Lockwise mobilalkalmazásokat és a Firefox mobil böngészőket is. Komplex jelszó generálást kínál az új online fiókokhoz szükséges erős jelszavak létrehozásához és mentéséhez.

A Firefox ezen verziója 8%-kal gyorsabb jаvascript futtatást kínál, amellyel jelentősen javul a weboldalak betöltésének ideje is.

Változás ebben a verzióban:

  • Megnövekedett adatbiztonság
  • Biztonsági valamint stabilitási hibák javítása

Magyar Fire fox Quantum letöltés

 

Szoftver Információ:

Fejlesztő....... Mozilla.org 
Fájlméret....... 49.9 MB
Liszensz........ Ingyenes
Windows....... 7/8/8.1/10/11

Letöltés >>
 
Ezt láttad már?
Mozilla Firefox 104.0.2 64-Bit (magyar) Megjelent a legújabb generációs Firefox böngésző, ami már fokozott nyomkövetési...
Online
Samsung Galaxy A22 (SM-A225F/DSN) magyar nyelvű használati útmutató Samsung Galaxy A22 (SM-A225F/DSN) magyar nyelvű kezelési...
Online
Facebook Lite 51.0 (magyar) letöltés Facebook Lite 51.0 (magyar) Android mobil alkalmazás...
Online
Sportkocsi háttérkép válogatás letöltés 73. HD Full HD felbontású Sportkocsi háttérkép válogatás - 73. Te...
Online
Élő Online akvárium a tenger legszebb halaival Élő Online akvárium a tenger legszebb halaival Szeretnél...