További tartalmak
2019 Júl 18, 21:34
Google Chrome 75.0 64-Bit (magyar) ÚJ! Megjelent a világ legkedvelt és legjobb...
Keresés

Alcatel 3 (2019) (5053D/Y/K) magyar nyelvű használati útmutató

Alcatel okostelefon magyar nyelvű használati útmutató

Alcatel 3 (2019) (5053D/5053Y/5053K) okostelefon magyarnyelvű használati útmutató letöltés.

Az Alcatel 3 nyolcmagos Snapdragon processzora dinamikus teljesítményt és gördülékeny feldolgozást biztosít, amelyre mindig számíthatunk. Ráadásul a készülék kamerája AI jelenet-érzékelővel is rendelkezik, amelynek köszönhetően minden pillanatot tökéletes minőségben örökíthetsz meg!

Sajnálatos módon azt tapasztaltuk, hogy a gyártók úgy döntöttek, mostantól az okostelefonokhoz nem adnak részletes papír alapú használati útmutatót, csak Max. 4-5 oldalast, amiből a bekapcsoláson kívül nem sokat lehet megtudni.

Ezért úgy döntöttünk, hogy segítünk neked azzal, hogy letölthetővé tesszük a Alcatel Android okostelefonok, részletes magyar nyelvű használati útmutatóit, amit PDF formátumban tölthetsz le oldalunkról, teljesen ingyen!

A magyarnyelvű útmutató, képes illusztrációk segítségével, lépésről-lépésre vezet be az Android rendszer használatába, továbbá tippeket ad az Alcatel 3 (2019) mobiltelefon testre szabásához is.

Valamint olyan alap dolgokra is megtanít, mint az internetre való csatlakozás, weboldalak böngészése, e-mailek kezelése, videó lejátszás, csengőhang megváltoztatása vagy a kamera rendeltetésszerű használata és annak leghatékonyabb kihasználása.

Az Alcatel 3 (2019) hivatalos megjelenése: 2019. március

A kezelési útmutató megtekintéséhez, Adobe Reader-re lesz szükség, amit itt le is tölthetsz: Letöltés >>


Magyar Alkatel 3 kezelési útmutató letöltése

Fájl információ:
Liszensz / Ár: Ingyenes
Formátum: PDF
Kompatibilitás: Android, iOS, Windows, Linux
Fájlméret: 3.89 MB
 
Letöltés >>скачать dle 12.1
 
Ezt láttad már?
Xiaomi Mi 9 okostelefon magyarnyelvű kezelési útmutató letöltés. Sajnálatos módon azt tapasztaltuk, hogy a gyártók úgy döntöttek,...
A hihetetlen család 2 (Incredibles 2) HD háttérkép naptárral letöltés Full HD A hihetetlen család 2 (Incredibles 2) háttérképek...
Gmail 7.1.29 (magyar) letöltés Gmail 7.1.29 Android mobil alkalmazás (magyar)...
Samsung okostelefon magyar nyelvű használati útmutató Samsung okostelefon magyar nyelvű használati útmutató...
Huawei P8 Lite (ALE-L21/L02/L23) magyar nyelvű használati útmutató Huawei P8 Lite (ALE-L21/L02/L23) okostelefon magyar nyelvű...