További tartalmak
2018 Okt 05, 21:15
Chrome 69.0 Android mobil alkalmazás letöltés Az asztali gépen is jól ismert, közkedvelt...
Keresés

Adobe Acrobat Reader DC 2018 (magyar) letöltés

2018 Jún 16, 21:49    1392

Adobe Acrobat Reader DC 2018 letöltés magyarul

Adobe Acrobat Reader DC 2018 (magyar) ÚJ!

Az Adobe Acrobat Reader DC az egyetlen olyan PDF-megjelenítő program, amely képes bármilyen típusú PDF-tartalom megnyitására és kezelésére, beleértve az űrlapokat és a multimédiát is. Továbbá képes összekapcsolódni az Adobe Dokumentumfelhővel ezzel megkönnyítve a különböző számítógépeken és mobileszközökön folytatott munkát.

Az Adobe Acrobat Reader DC szoftver jelenti azt az ingyenes globális szabványt, amely a PDF-dokumentumok megbízható megtekintéséhez, nyomtatásához és megjegyzésekkel való kiegészítéséhez szükséges. Töltsd le oldalunkról, most teljesen ingyen!

Új, modern felület

Megjelent az Acrobat Reader új verziója amely, új, modern külsőt kapott. Új eszközökkel rendelkezik: jegyzet hozzáadása, szöveg kiemelése, valamint vonalak, alakzatok és bélyegzők használata a PDF-dokumentumokban.

Kitöltés és aláírás

Egyszerű elektronikus aláírás lehetősége bármely dokumentumon vagy űrlapon. Válaszok beírása a PDF-be, elektronikus aláírás vagy monogram hozzáadása, valamint az űrlap elküldése elektronikus úton. Az intelligens automatikus kitöltés használatával az űrlap kitöltését gyorsabban elvégezhetjük.

Mobile Link

Hozzáférést biztosít a legutóbbi fájlokhoz a munkahelyről, otthonról vagy akár útközben. A Mobile Link használatával más számítógépen vagy eszközön is azonnal megnyithatjuk a PDF-fájljainkat. Nincs szükség a fájlok e-mailben történő elküldésére vagy másolására sem.

Fájlelérés bármikor

Az Acrobat Reader DC képes kapcsolódni az Adobe Document Cloud szolgáltatáshoz, így PDF-fájljainkon bárhol dolgozhatunk. Még a Box, Dropbox vagy Microsoft OneDrive szolgáltatásokban is tárolhatjuk és elérhetjük fájljainkat.

Adobe Acrobat Reader DC 2017 ingyen letöltés!

Szoftver Információ

Fejlesztő...... Adobe.com
Fájlméret......115.1 MB 
Liszensz....... Ingyenes  
Windows...... 7/8/8.1/10

Letöltés >>

скачать dle 12.1
 
Ezt láttad már?
Sztárban Sztár 2018.10.14. adás produkciói Lemaradtál róla? Vagy nem tudod még, hogy ki kinek a bőrébe fognak bújni a következő...
Youtube 13.04.55 (magyar) letöltés Youtube 13.04.55 Android mobil alkalmazás (magyar) letöltés...
Youtube 12.47.58 (magyar) letöltés Youtube 12.47.58 Android mobil alkalmazás (magyar) letöltés...
Trial Xtreme 3 5.9 Trial Xtreme 3 5.9 Android játék ÚJ! Gyere,...
1965 Mercer Cobra Roadster HD háttérképek Full HD felbontású 1965 Mercer Cobra Roadster háttérképek....