További tartalmak
2018 Május 16, 18:28    1285
AIDA64 Extreme 5.97.4600 (magyar) letöltés ÚJ! Az AIDA64 Extreme nem más, mint a...
Keresés

Opti Markt - A Prémium optika

2016 Ápr 15, 15:55    1763
Bemutatjuk oldalunk egyik megbízható partnerét az Opti Markt-ot!

Az Opti Markt az ország számos pontján, több száz négyzetméteren, több ezer optikai kerettel és napszemüveggel áll ügyfelei rendelkezésére. Célunk, hogy a kimagasló választék, az általunk nyújtott szolgáltatások színvonala és termékeink minősége biztosítsa minden hozzánk forduló megelégedettségét.

Ma már a szemüveg divatcikk. Arcvonásunk, öltözetünk, egészen új és izgalmas értelmezést nyer egy jól megválasztott darabbal. Fontos azonban az esztétikának párosulni a hasznossággal is, mert a nem megfelelő látásélesség jelentős mértékben befolyásolja teljesítményünket akár a munkavégzés, akár a tanulás során.

Optimarkt diagnosztikai berendezés

Magasan képzett szakembereink, valamint világszínvonalú diagnosztikai berendezéseink révén körültekintő és minden részletre kiterjedő látásvizsgálat által biztosítjuk, hogy a kiválasztott szemüveg valóban nem csak szép és divatos, hanem eredeti szerepét betöltő is legyen. A látásvizsgálat minden üzletünkben előzetes bejelentkezést követően feltételmentes és ingyenes!

Optimarkt üzletünk 

Mivel a szemüveg divatcikk is, ezért lehetővé kívántuk tenni ajándékozását is. Azonban szemüveget ajándékozni nem egyszerű, hiszen a megfelelőnek tűnő terméket célszerű felpróbálni, szakemberrel beállíttatni. Erre is tekintettel üzleteinkben lehetőség van ajándékutalvány vásárlására. Így a megajándékozott személyesen tudja kiválasztani a neki leginkább tetsző modellt, amelyet a gyors és pontos kiszolgálás érdekében optikai műhelyünkben a legmodernebb csiszológépekkel rövid határidőn belül el is készítünk.

Kollégáink jelentős raktárkészletünknek köszönhetően, minden évben a legjelentősebb világmárkák aktuális évi optikai- és napszemüveg kollekcióját tudják bemutatni üzleteinkben.

Optimarkt üzletünk 

A választást segítendő könnyen áttekinthetővé tettük választékunkat, amelyben mindenki megtalálhatja a neki megfelelő szemüveget. Legyen az akár világmárka, vagy úgynevezett „no name”. Számunkra az a fontos, hogy bármelyiket is választja ügyfelünk, az mindig a legújabb divatnak megfelelő és a legkedvezőbb áru legyen az egész országban.

Elégedett vásárlóink között üdvözölhetjük: Risztov Évát, Berki Krisztián- tornászt, Dzsudzsák Balázst és Bayer Friderikát

Ne érje be kevesebbel, mint a határtalan látással az Ön egyéniségének megfelelően!

További információ, honlapunkon: www.optimarkt.hu

 
Ezt láttad már?
Google Chrome 58.0 64-Bit (magyar) A Google Chrome egy olyan böngésző, amely a minimalista felületet, kifinomult...
Youtube 12.41.53 (magyar) letöltés Youtube 12.41.53 Android mobil alkalmazás (magyar) letöltés...
Huawei P10 magyar nyelvű használati útmutató Huawei P10 okostelefon magyar nyelvű használati útmutató...
Firefox for Android 55.0.2 (magyar) letöltés Firefox for Android 55.0.2 Android mobil alkalmazás...
Messenger Lite 6.0 letöltés Facebook Messenger Lite 6.0 Android mobil alkalmazás...