További tartalmak
2019 Feb 04, 21:28
Mozilla Firefox (Quantum) 65.0 64-Bit (magyar) Megjelent az Új generációs Mozilla...
Keresés

Vírusos a számítógépe vagy szeretné attól azt megóvni? Mi segítünk! + Letöltés

2018 Feb 06, 03:40    12 279

Ingyenes vírusvédelem Önnek!

Vírusos a számítógépe vagy szeretné attól azt megóvni? Mi segítünk!

Előfordult, hogy számítógépe, böngészés közben, pornográf tartalmú oldalakat jelenít meg?

Esetleg egyre több program nem indul, vagy fokozatosan eltűnnek a gépén tárolt adatok, dokumentumok?

Vagy olyan zsarolóvírussal találkozott, amely lezárja az Ön Windows rendszerét, és csak fizetés után tudna hozzáférni újra adataihoz?

Sajnos, gomba módjára kezdtek elszaporodni a megtévesztő weboldalak, amelyek például számítógépünk hardveréhez szükséges driver letöltéseket kínál, de feltelepítésekor egészen más kerül a gépünkre.

De ugyanolyan veszélyesek a Warez vagy Torrent oldalak is, amelyek fizetős szoftvereket (Windows, Office, Adobe PhotoShop, stb.) vagy teljes filmeket kínálnak ingyenes letöltésre. És akkor még nem is beszéltünk a megtévesztő e-mailekről …

Amennyiben a felsorolt jelek valamelyikét tapasztalta számítógépén, mindenkép segítségre lesz egy ingyenes vírusirtó szoftverre, amelynek kiválasztásában, tanácsadónk készséggel áll rendelkezésére, teljesen ingyen!

Ha pedig egyik problémával sem találkozott, akkor még mielőtt megtörténne a baj, telepítse fel az itt felsorolt vírusirtók valamelyikét számítógépére!

Mindenek előtt az alábbi tanácsokat ajánlott megfogadni:

  • E-mailben kapott gyanúsnak vélt mellékletet, ne nyissunk meg, pláne, ha ismeretlen a feladó!
  • Amennyiben teheti, kerülje a gyanúsnak vélt, vagy a Warez és Torrent oldalakat!
  • Csak a gyártó hivatalos oldaláról töltsön le számítógépéhez, notebookjához illesztőprogramokat!
  • Ha lehetséges, ne csatlakoztasson Pendrive-ot, külső merevlemezt számítógépére, vírusirtó szoftver jelenléte nélkül!
  • És legutoljára még egy jó tanács: ne dőljön be az olyan tartalmú e-maileknek, amelyek a bank nevében kérik el az PIN kódját, vagy személyes adatait!
 

Az alábbi vírusirtó programokat ajánljuk számítógépe hatékony védelme érdekében:

Avast 2018 Free AntiVirus (magyar) vírusirtó szoftver

Az Avast egy kiváló, ingyenes, hatékony vírusirtó, amely biztonságot nyújt, minden otthoni felhasználó számára, és teljes védelmet nyújt a kártevők ellen. A program a számítógépünkön levő tartalmakon kívül, az e-mailjeinket (SMTP, POP3 vagy IMAP4) is képes leellenőrzi, továbbá megvédi számítógépünket az esetleges levélben elrejtett vírusok vagy férgek ellen is. Az Avast 2018, valós idejű védelmet nyújt a számítógépünk számára az esetleges vírusok ellen.

Avast antivirus letöltése ingyen

Letöltés >>
 

Avira Free Antivirus 2019 Edition vírusirtó program

Az Avira Free AntiVirus 2019 egy megbízható, díjnyertes, bárki számára ingyen használható vírusirtó program, amely hatékonyan az és gyorsan távolítja el a rosszindulatú kártevőket a számítógépünkről. Az újratervezett külsővel rendelkező vírusirtó szoftver képes figyelni a számítógépünkön előforduló minden folyamatot, és azonnal reagál, mikor egy rosszindulatú programot észlel, így biztonságban tudhatjuk a számítógépünkön tárolt adatainkat.

Avira Free antivirus letöltése ingyen

Letöltés >>
 

ESET NOD32 2019 12.0 (magyar) vírusirtó szoftver

A sokszorosan díjnyertes ESET NOD32 Antivirus megbízható védelmet nyújt az internetes károkozók minden fajtája ellen, így kiváló megoldást biztosít számítógépe vírusvédelmére. Az ESET NOD32 Antivirus gyors és hatékony védelmet biztosít a vírusok, férgek, kéretlen reklámprogramok, trójaiak, rootkitek, kémprogramok és adathalász oldalak ellen.

ESET NOD32 víruirtó letöltése ingyen

Letöltés >>

скачать dle 12.1
 
Ezt láttad már?
Mozilla Firefox 53.0.3 64-Bit (magyar) A Mozilla Firefox az egyik legmegbízhatóbb, ingyenes böngésző, amelynek tudását több ezer...
Instagram 7.5.0 letöltés Instagram 7.5.0 Android alkalmazás letöltés Az...
TV2 Live 1.2.3 letöltés TV2 Live 1.2.3 Android mobil alkalmazás letöltés ÚJ!...
Gmail 8.5.20 (magyar) letöltés Gmail 8.5.20 Android mobil alkalmazás (magyar) letöltés ÚJ!...
Bemutatjuk: iVAPO iPad Pro 12.9 mappa tok, érintőceruza tartóval Bemutatjuk: iVAPO iPad Pro 12.9 mappa tok, érintőceruza...