További tartalmak
2018 Május 23, 19:11    1190
Waterfox 56.2.0 64-Bit (magyar) ÚJ! A Waterfox az egyik legmegbízhatóbb, ingyenes Firefox...
Keresés

Vírusos a számítógépe vagy szeretné attól azt megóvni? Mi segítünk! + Letöltés

2018 Feb 06, 03:40    11 887

Ingyenes vírusvédelem Önnek!

Vírusos a számítógépe vagy szeretné attól azt megóvni? Mi segítünk!

Előfordult, hogy számítógépe, böngészés közben, pornográf tartalmú oldalakat jelenít meg?

Esetleg egyre több program nem indul, vagy fokozatosan eltűnnek a gépén tárolt adatok, dokumentumok?

Vagy olyan zsarolóvírussal találkozott, amely lezárja az Ön Windows rendszerét, és csak fizetés után tudna hozzáférni újra adataihoz?

Sajnos, gomba módjára kezdtek elszaporodni a megtévesztő weboldalak, amelyek például számítógépünk hardveréhez szükséges driver letöltéseket kínál, de feltelepítésekor egészen más kerül a gépünkre.

De ugyanolyan veszélyesek a Warez vagy Torrent oldalak is, amelyek fizetős szoftvereket (Windows, Office, Adobe PhotoShop, stb.) vagy teljes filmeket kínálnak ingyenes letöltésre. És akkor még nem is beszéltünk a megtévesztő e-mailekről …

Amennyiben a felsorolt jelek valamelyikét tapasztalta számítógépén, mindenkép segítségre lesz egy ingyenes vírusirtó szoftverre, amelynek kiválasztásában, tanácsadónk készséggel áll rendelkezésére, teljesen ingyen!

Ha pedig egyik problémával sem találkozott, akkor még mielőtt megtörténne a baj, telepítse fel az itt felsorolt vírusirtók valamelyikét számítógépére!

Mindenek előtt az alábbi tanácsokat ajánlott megfogadni:

  • E-mailben kapott gyanúsnak vélt mellékletet, ne nyissunk meg, pláne, ha ismeretlen a feladó!
  • Amennyiben teheti, kerülje a gyanúsnak vélt, vagy a Warez és Torrent oldalakat!
  • Csak a gyártó hivatalos oldaláról töltsön le számítógépéhez, notebookjához illesztőprogramokat!
  • Ha lehetséges, ne csatlakoztasson Pendrive-ot, külső merevlemezt számítógépére, vírusirtó szoftver jelenléte nélkül!
  • És legutoljára még egy jó tanács: ne dőljön be az olyan tartalmú e-maileknek, amelyek a bank nevében kérik el az PIN kódját, vagy személyes adatait!
 

Az alábbi vírusirtó programokat ajánljuk számítógépe hatékony védelme érdekében:

Avast 2018 Free AntiVirus (magyar) vírusirtó szoftver

Az Avast egy kiváló, ingyenes, hatékony vírusirtó, amely biztonságot nyújt, minden otthoni felhasználó számára, és teljes védelmet nyújt a kártevők ellen. A program a számítógépünkön levő tartalmakon kívül, az e-mailjeinket (SMTP, POP3 vagy IMAP4) is képes leellenőrzi, továbbá megvédi számítógépünket az esetleges levélben elrejtett vírusok vagy férgek ellen is. Az Avast 2018, valós idejű védelmet nyújt a számítógépünk számára az esetleges vírusok ellen.

Avast antivirus letöltése ingyen

Letöltés >>
 

Avira Free Antivirus 2018 Edition vírusirtó program

Az Avira Free AntiVirus 2018 egy megbízható, díjnyertes, bárki számára ingyen használható vírusirtó program, amely hatékonyan az és gyorsan távolítja el a rosszindulatú kártevőket a számítógépünkről. Az újratervezett külsővel rendelkező vírusirtó szoftver képes figyelni a számítógépünkön előforduló minden folyamatot, és azonnal reagál, mikor egy rosszindulatú programot észlel, így biztonságban tudhatjuk a számítógépünkön tárolt adatainkat.

Avira Free antivirus letöltése ingyen

Letöltés >>
 

ESET NOD32 11.0 (magyar) vírusirtó szoftver

A sokszorosan díjnyertes ESET NOD32 Antivirus megbízható védelmet nyújt az internetes károkozók minden fajtája ellen, így kiváló megoldást biztosít számítógépe vírusvédelmére. Az ESET NOD32 Antivirus gyors és hatékony védelmet biztosít a vírusok, férgek, kéretlen reklámprogramok, trójaiak, rootkitek, kémprogramok és adathalász oldalak ellen.

ESET NOD32 víruirtó letöltése ingyen

Letöltés >>

 
Ezt láttad már?
TV2 Live 1.5.4 Android mobil alkalmazás letöltés A TV2 Live Android alkalmazás segítségével már Te is részese lehetsz A Sztárban...
F1 2017 HD háttérképek Full HD felbontású Forma 1 2017 háttérképek....
HitRadio Budapest 1.0 Android alkalmazás (magyar) letöltés HitRadio Budapest Android alkalmazás 1.0 (magyar)...
Angry Birds 3.3.0 Angry Birds 3.3.0 Android játék ÚJ! Ebben a...
Samsung Galaxy Grand Neo Plus (SM-I9060I/DS) magyar nyelvű használati útmutató Samsung Galaxy Grand Neo Plus (SM-I9060I/DS) okostelefon...