További tartalmak

2024 Feb 06, 07:30
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 4G magyar nyelvű kezelési útmutató letöltés. Sokszor elhangzanak...
Keresés
Korábbi cikkek
Február 2024 (19)
Január 2024 (30)
December 2023 (29)
November 2023 (29)
Október 2023 (30)
Szeptember 2023 (24)

Mozilla Thunderbird 115.3.0 (magyar) letöltés

2023 Szep 28, 07:30    1719

Thunderbird (magyar) letöltés

Mozilla Thunderbird 115.3.0 (magyar) levelezőkliens


Több email címed is van és szeretnéd az azokra érkezett üzeneteket egy kattintással elolvasni és válaszolni azokra? Nem lehetetlen küldetés! Pont erre a célra fejlesztették ki a Mozilla Thunderbird levelező kliensét amit most ingyen, regisztráció nélkül letölthetsz oldalunkról!

A Mozilla Thunderbird az egyik leghíresebb, ingyen letölthető levelezőkliens a világon, amely egyszerűen telepíthető és roppant könnyen kezelhető, ráadásul tudását a Mozilla Firefox-hoz hasonlóan ingyenes modulokkal fejlesztheted.

A szoftver, postafiók beállítását segítő varázslójának köszönhetően, új postafiók hozzáadásakor nem kell megadnod más adatokat, csak a belépéshez szükséges felhasználó neved és jelszavad a többit a Mozilla Thunderbird elvégzi helyetted.

A Mozilla Thunderbird programot maximálisan akkor tudod kihasználni, ha egynél több e-mail címmel rendelkezel, ugyanis a Thunderbird-hoz szinte bármennyi e-mail címet hozzárendelhetsz, így örökre elfeledheted a különböző e-mail címeid egyenkénti, Webfelületen történő belépéseit.

A program részét képezi egy címjegyzék funkció is, amely segítségével egy kattintással hozzáadhatsz embereket a címjegyzékhez az üzenetben szereplő csillagra kattintva.

Ha megszeretted a Firefoxban megismert lapkezelést, akkor a Mozilla Thunderbird e-mail klienst nekünk találták ki! A lapkezelés segítségével különböző levelek különböző lapokra kerülnek, így könnyen tudsz váltani azok között, így ezzel a lehetőséggel élve egyszerre akár több levelet is megnyitva tarthatsz.

A Mozilla Thunderbird keresőjének kezelőfelülete idősíkot és szűrést is tartalmaz, így gyerekjáték megtalálnod bármilyen keresett levelet. Sőt a Thunderbird automatikus indexelési funkciójának köszönhetően jelentősen megrövidíti a keresési időt.

A Thunderbird e-mail kliens különös figyelmet fordít a magánéletünk tiszteletben tartásával és automatikusan blokkolja az e-mail üzenetekben a távoli képek letöltését ezzel védelmet nyújtva személyes adataid kiszivárgása ellen. Ezen kívül rendelkezik adathalászat elleni védelemmel is így felismeri és blokkolja az e-mail csalásokat, ezzel megakadályozva azt, hogy bárki hozzájusson féltve őrzött személyes adataidhoz.

A Mozilla Thunderbird továbbfejlesztett levélszemét (Spam) szűrője képes mindig egy lépéssel a kéretlen e-mail küldők előtt járni, ezzel megakadályozva azt, hogy e-mail fiókod beteljen számodra értéktelen levelekkel.

 

Verzió újdonságai:

  • Beépített PDF olvasó, amely segítségével az emailben csatolmányként küldött PDF dokumentumokat is eltudod olvasni külső program nélkül.
  • Kedvenc mappa, amelyben begyűjtheted a neked fontos emaileket.
  • Továbbfejlesztett címzési terület az új üzenetekhez.

 

Magyar mozila tándör fándör börd letöltés

 

Szoftver Információ:

Fejlesztő....... Mozilla.org 
Fájlméret....... 58.3 MB
Liszensz........ Ingyenes
Windows....... 7/8/8.1/10/11

Letöltés >>
 
Ezt láttad már?
Full HD felbontású Need for Speed PayBack háttérképek. Ha még csak a kívánságlistádon van vagy a kedvenced lett, akkor az...
Online
Sony Xperia XA (F3111/F3113/F3115) magyar nyelvű használati útmutató   Sony Xperia XA (F3111/F3113/F3115) okostelefon magyar...
Online
Instagram 214.1.0 (magyar) letöltés Instagram 214.1.0 Android mobil alkalmazás (magyar)...
Online
Microsoft PowerPoint Viewer 2013 (magyar) Microsoft PowerPoint Viewer 2013 (magyar) ÚJ! Kaptál egy...
Online
Firefox for Android 112.0 (magyar) letöltés Firefox for Android 112.0 Android mobil alkalmazás (magyar)...