További tartalmak

2023 Szep 18, 07:30
Google Chrome 117.0.5 Android alkalmazás letöltés. ÚJ! Stabil, biztonságos és gyors...
Keresés
Korábbi cikkek
Október 2023 (3)
Szeptember 2023 (24)
Augusztus 2023 (26)
Július 2023 (26)
Június 2023 (26)
Május 2023 (26)

Sztárban Sztár 2017.10.01. adás

Ezen a héten a következő produkciókkal álltak elő a magyar sztárok a nagyérdemű elé:Figyelem! Ha itt most egy üres oldalt látsz, ne zárd be, hanem várj egy kicsit, mert az összes videó egyszerre fog betöltődni! A videók megjelenésének ideje az interneted sebességétől függ!

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


Komár László karakterét személyesítette meg Oláh Gergő, nemis akármilyen tánccal:Kollányi Zsuzsi a korrábban nagy sikert aratott Britney Spearst karakterét alakította, nem is akármilyen ügyességgel:Ekanem Bálint nagy átalakuláson ment át, ugyanis a világhírű Ray Charlesként kellett a színpadra lépnie, amivel a zsűrít totál meggyőzte, hogy ő a legjobb


Berkes Olivér pedig egy időutazáson vett részt és Marilyn Monroe bőrébe bújt:Cserpes Laura pedig a Rapülők nagysikerű szerzeményével rukkolt elő:Janicsák Veca a Florence And The Machine népszerű slágerét adta elő:Horvát Tamás pedig Freddie Mercuryt megszemélyesítve a Queen együttes egyik leghíresebb dalával lépett fel a színpadra:Pápai Joci, nem akárkinek, hanem Dawid Bowie-nak a bőrébe bújt:Singh Viki nem akármilyen átalakuláson ment át, mert a jamaikai rapper, Shaggy bőrébe bújva kellett fűznie a lányokat:Király Viktor a világhírű, mindenki által jól ismert Prince-t keltette életre: