További tartalmak

2023 Szep 18, 07:30
Google Chrome 117.0.5 Android alkalmazás letöltés. ÚJ! Stabil, biztonságos és gyors...
Keresés
Korábbi cikkek
Október 2023 (3)
Szeptember 2023 (24)
Augusztus 2023 (26)
Július 2023 (26)
Június 2023 (26)
Május 2023 (26)

Sztárban Sztár 2017.09.17. adás

Ezen a héten a következő produkciókkal álltak elő a magyar sztárok és kis segédeik a nagyérdemű elé:Figyelem! Ha itt most egy üres oldalt látsz, ne zárd be, hanem várj egy kicsit, mert az összes videó egyszerre fog betöltődni! A videók megjelenésének ideje az interneted sebességétől függ!

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


Kollányi Zsuzsi, Mick Jagger bőrébe bújva nyújtott nyelvet a nagyvilágra:Détár Enikő a magyar mulatós zene koronázatlan királyát, Máriót formálta meg:Singh Viki igazán extrém ciki külsővel Nicki Minajként alakított nagyot Singh Viki:Király Viktor egy kicsit idősítve lett, mivel az idén 70 éves Horváth Charlie-ként kellett színpadra állnia:Cserpes Laura, Mary Poppins-ként ereszkedett le esernyőjével a színpadra:Berkes Olivér, Sean Paulként jelent meg. A produkciót nehezítette, hogy megkellett tanulnia egy kerekesszékes koreográfiát:Oláh Gergő a legszebb hangú diva, Aretha Franklin hangján szólalt meg:Horváth Tamás nem akármilyen extrém előadót kellett alakítania aki nem mást, mint Lady Gaga:
Janicsák Veca egykori nagy kedvencét kellett alakítania, aki nem más mint Ákos:Pápai Joci mosolyt fakasztott előadásával, mikor James Brownt keltette életre a színpadon:Csézy a vadóc Joey Tempest temperamentumával és a Europe slágerével lépett a nagyérdemű elé:Ekanem Bálintnak egy legendás komikus bőrébe kellett bújnia, aki nem más mint Hofi Géza és egy kis lazításra próbálta bíztatni a zsűrit:Lássuk ki volt az aki kiesett és, hogy kinek a bőrébe kell majd a megmaradt versenyzőknek bújniuk a következő héten: