További tartalmak
2018 Szep 07, 20:17
Mozilla Firefox (Quantum) 62.0 64-Bit (magyar) Megjelent az Új generációs Mozilla...
Keresés

Sztárban Sztár 2017.09.17. adás

Ezen a héten a következő produkciókkal álltak elő a magyar sztárok és kis segédeik a nagyérdemű elé:

Figyelem! Ha itt most egy üres oldalt látsz, ne zárd be, hanem várj egy kicsit, mert az összes videó egyszerre fog betöltődni! A videók megjelenésének ideje az interneted sebességétől függ!

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


Kollányi Zsuzsi, Mick Jagger bőrébe bújva nyújtott nyelvet a nagyvilágra:Détár Enikő a magyar mulatós zene koronázatlan királyát, Máriót formálta meg:Singh Viki igazán extrém ciki külsővel Nicki Minajként alakított nagyot Singh Viki:Király Viktor egy kicsit idősítve lett, mivel az idén 70 éves Horváth Charlie-ként kellett színpadra állnia:Cserpes Laura, Mary Poppins-ként ereszkedett le esernyőjével a színpadra:Berkes Olivér, Sean Paulként jelent meg. A produkciót nehezítette, hogy megkellett tanulnia egy kerekesszékes koreográfiát:Oláh Gergő a legszebb hangú diva, Aretha Franklin hangján szólalt meg:Horváth Tamás nem akármilyen extrém előadót kellett alakítania aki nem mást, mint Lady Gaga:
Janicsák Veca egykori nagy kedvencét kellett alakítania, aki nem más mint Ákos:Pápai Joci mosolyt fakasztott előadásával, mikor James Brownt keltette életre a színpadon:Csézy a vadóc Joey Tempest temperamentumával és a Europe slágerével lépett a nagyérdemű elé:Ekanem Bálintnak egy legendás komikus bőrébe kellett bújnia, aki nem más mint Hofi Géza és egy kis lazításra próbálta bíztatni a zsűrit:Lássuk ki volt az aki kiesett és, hogy kinek a bőrébe kell majd a megmaradt versenyzőknek bújniuk a következő héten:
фильмы бесплатно