További tartalmak

2023 Szep 18, 07:30
Google Chrome 117.0.5 Android alkalmazás letöltés. ÚJ! Stabil, biztonságos és gyors...
Keresés
Korábbi cikkek
Október 2023 (3)
Szeptember 2023 (24)
Augusztus 2023 (26)
Július 2023 (26)
Június 2023 (26)
Május 2023 (26)

A Nagy Duett 5. évad 2017.05.28. adás

Ezen a héten a következő produkciókkal álltak elő a magyar sztárpárok a nagyérdemű elé:Figyelem! Ha itt most egy üres oldalt látsz, ne zárd be, hanem várj egy kicsit, mert az összes videó egyszerre fog betöltődni! A videók megjelenésének ideje az interneted sebességétől függ!

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


Erdei Zsolt és Judy a P.Mobil nagy slágerével robbantak be a színpadra:Simon Kornél és Janicsák Veca, Kálmán Imre szerzeményét adták elő nem is akárhogyan:Ábel Anita és Emilio az egyik legkedveltebb retro rajzfilm, főcímdalát énekelték el, vicces koreográfiával fűszerezve:Mádai Vivien és Csipa Nótár Mary dalával csaptak egy hatalmas bulit:Simon Kornél és Janicsák Veca Könnyek az esőben című szerelmes dallal nyűgözték le a zsűri tagjait :Erdei Zsolt és Judy páros a Groovehouse híres remixével nevetették meg a zsűrit:
Mádai Vivien és Csipa a Hooligans dalát adták elő a színpadra leereszkedve:Ábel Anita és Emilio egy szívet szaggató érzelmes Emilio dalt adtak elő:Egy extra produkcióval is meglepték a nézőket a műsor készítői: Szulák Andrea, Kylie Minouge slágereinek jazzes átdolgozásával lépett színre:Lássuk hogyan alakult ezen a héten a versenyzők végső sorrendje: