További tartalmak
2018 Május 16, 18:28
AIDA64 Extreme 5.97.4600 (magyar) letöltés ÚJ! Az AIDA64 Extreme nem más, mint a...
Keresés

A Nagy Duett 5. évad 2017.05.28. adás

Ezen a héten a következő produkciókkal álltak elő a magyar sztárpárok a nagyérdemű elé:

Figyelem! Ha itt most egy üres oldalt látsz, ne zárd be, hanem várj egy kicsit, mert az összes videó egyszerre fog betöltődni! A videók megjelenésének ideje az interneted sebességétől függ!

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


Erdei Zsolt és Judy a P.Mobil nagy slágerével robbantak be a színpadra:Simon Kornél és Janicsák Veca, Kálmán Imre szerzeményét adták elő nem is akárhogyan:Ábel Anita és Emilio az egyik legkedveltebb retro rajzfilm, főcímdalát énekelték el, vicces koreográfiával fűszerezve:Mádai Vivien és Csipa Nótár Mary dalával csaptak egy hatalmas bulit:Simon Kornél és Janicsák Veca Könnyek az esőben című szerelmes dallal nyűgözték le a zsűri tagjait :Erdei Zsolt és Judy páros a Groovehouse híres remixével nevetették meg a zsűrit:
Mádai Vivien és Csipa a Hooligans dalát adták elő a színpadra leereszkedve:Ábel Anita és Emilio egy szívet szaggató érzelmes Emilio dalt adtak elő:Egy extra produkcióval is meglepték a nézőket a műsor készítői: Szulák Andrea, Kylie Minouge slágereinek jazzes átdolgozásával lépett színre:Lássuk hogyan alakult ezen a héten a versenyzők végső sorrendje: