További tartalmak

2023 Szep 18, 07:30
Google Chrome 117.0.5 Android alkalmazás letöltés. ÚJ! Stabil, biztonságos és gyors...
Keresés
Korábbi cikkek
Október 2023 (3)
Szeptember 2023 (24)
Augusztus 2023 (26)
Július 2023 (26)
Június 2023 (26)
Május 2023 (26)

A Nagy Duett 5. évad 2017.05.21. adás

Ezen a héten a következő produkciókkal álltak elő a magyar sztárpárok a nagyérdemű elé:Figyelem! Ha itt most egy üres oldalt látsz, ne zárd be, hanem várj egy kicsit, mert az összes videó egyszerre fog betöltődni! A videók megjelenésének ideje az interneted sebességétől függ!

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


Ábel Anita és Emilio, Lady Gaga egyik legnagyobb slágerével indították el a showt:Erdei Zsolt és Judy a Mézga Géza című retro rajzfilmsorozat főcimdalát énekelték el, minimális koreográfiával:Sági Szilárd és Völgyesi Gabi az MC Hawer és Tekknő mulatós diszkó számára szédelegtek be a színpadra:Mádai Vivien és Csipa, Deák Bill Gyula híres slágerét adták elő:Simon Kornél és Janicsák Veca, David Guetta pörgös slágerével robbant be a színpadra:
Erdei Zsolt és Judy, Zámbó Jimmy dalával érintett meg a zsűri szívét:Ábel Anita és Emilio, A Csókos asszony című operett egyik kalsszikusát adták elő:Dr. Alban dalával állt másodszor színpadra Sági Szilárd és Völgyesi Gabi:Mádai Vivien és Csipa, Tarkan cuppanós pusziküldő számát adták elő egy kis hastánccal fűszerezve:Simon Kornél és Janicsák Veca egy zúzós Tankcsapda számmal zárta a show-t :Lássuk hogyan alakult ezen a héten a versenyzők végső sorrendje és ki az a négy páros akik folytathatják a versenyt a döntőbe jutásért: