További tartalmak
2018 Szep 07, 20:17
Mozilla Firefox (Quantum) 62.0 64-Bit (magyar) Megjelent az Új generációs Mozilla...
Keresés

A Nagy Duett 5. évad 2017.05.21. adás

Ezen a héten a következő produkciókkal álltak elő a magyar sztárpárok a nagyérdemű elé:

Figyelem! Ha itt most egy üres oldalt látsz, ne zárd be, hanem várj egy kicsit, mert az összes videó egyszerre fog betöltődni! A videók megjelenésének ideje az interneted sebességétől függ!

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


Ábel Anita és Emilio, Lady Gaga egyik legnagyobb slágerével indították el a showt:Erdei Zsolt és Judy a Mézga Géza című retro rajzfilmsorozat főcimdalát énekelték el, minimális koreográfiával:Sági Szilárd és Völgyesi Gabi az MC Hawer és Tekknő mulatós diszkó számára szédelegtek be a színpadra:Mádai Vivien és Csipa, Deák Bill Gyula híres slágerét adták elő:Simon Kornél és Janicsák Veca, David Guetta pörgös slágerével robbant be a színpadra:
Erdei Zsolt és Judy, Zámbó Jimmy dalával érintett meg a zsűri szívét:Ábel Anita és Emilio, A Csókos asszony című operett egyik kalsszikusát adták elő:Dr. Alban dalával állt másodszor színpadra Sági Szilárd és Völgyesi Gabi:Mádai Vivien és Csipa, Tarkan cuppanós pusziküldő számát adták elő egy kis hastánccal fűszerezve:Simon Kornél és Janicsák Veca egy zúzós Tankcsapda számmal zárta a show-t :Lássuk hogyan alakult ezen a héten a versenyzők végső sorrendje és ki az a négy páros akik folytathatják a versenyt a döntőbe jutásért:
фильмы бесплатно