További tartalmak

2023 Szep 18, 07:30
Google Chrome 117.0.5 Android alkalmazás letöltés. ÚJ! Stabil, biztonságos és gyors...
Keresés
Korábbi cikkek
Október 2023 (3)
Szeptember 2023 (24)
Augusztus 2023 (26)
Július 2023 (26)
Június 2023 (26)
Május 2023 (26)

A Nagy Duett 5. évad 2017.05.14. adás

Ezen a héten a következő produkciókkal álltak elő a magyar sztárpárok a nagyérdemű elé:Figyelem! Ha itt most egy üres oldalt látsz, ne zárd be, hanem várj egy kicsit, mert az összes videó egyszerre fog betöltődni! A videók megjelenésének ideje az interneted sebességétől függ!

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


Erdei Zsolt és Judy az UFO szerelemtől fűtött dalával indították el a showt:Sági Szilárd és Völgyesi Gabi, Stevie Wonder egyik legismertebb slágerével nyűgözték le a zsűri tagjait:Simon Kornél és Janicsák Veca a Sub Bass Monster 4 ütemével robbantak be a színpadra:Ábrahám Edit és Vastag Csaba páros a 3+2 együttes "Sárgul már a kukorica szár" nótáját adta elő:Ábel Anita és Emilio a Beatrice strandoló dalával úsztak be a színpadra:Mádai Vivien és Csipa egy komoly, Ihász Gábor Múlnak a gyermekévek című szerzeményével álltak ki a színpadra:
Ábrahám Edit és Vastag Csaba, Simon Kornél és Janicsák Veca a Take That nagysikerű dalát adták elő:Sági Szilárd és Völgyesi Gabi, Erdei Zsolt és Judy a Five slágerét adták elő:Búcsúzóul egy újabb közös produkcióra került sor, de ezúttal a Szellemírtó főcimdalát adták elő a párosok:Lássuk hogyan alakult ezen a héten a versenyzők végső sorrendje és ki volt az a páros akiknek távoznia kellett: