További tartalmak
2018 Május 16, 18:28
AIDA64 Extreme 5.97.4600 (magyar) letöltés ÚJ! Az AIDA64 Extreme nem más, mint a...
Keresés

A Nagy Duett 5. évad 2017.05.14. adás

Ezen a héten a következő produkciókkal álltak elő a magyar sztárpárok a nagyérdemű elé:

Figyelem! Ha itt most egy üres oldalt látsz, ne zárd be, hanem várj egy kicsit, mert az összes videó egyszerre fog betöltődni! A videók megjelenésének ideje az interneted sebességétől függ!

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


Erdei Zsolt és Judy az UFO szerelemtől fűtött dalával indították el a showt:Sági Szilárd és Völgyesi Gabi, Stevie Wonder egyik legismertebb slágerével nyűgözték le a zsűri tagjait:Simon Kornél és Janicsák Veca a Sub Bass Monster 4 ütemével robbantak be a színpadra:Ábrahám Edit és Vastag Csaba páros a 3+2 együttes "Sárgul már a kukorica szár" nótáját adta elő:Ábel Anita és Emilio a Beatrice strandoló dalával úsztak be a színpadra:Mádai Vivien és Csipa egy komoly, Ihász Gábor Múlnak a gyermekévek című szerzeményével álltak ki a színpadra:
Ábrahám Edit és Vastag Csaba, Simon Kornél és Janicsák Veca a Take That nagysikerű dalát adták elő:Sági Szilárd és Völgyesi Gabi, Erdei Zsolt és Judy a Five slágerét adták elő:Búcsúzóul egy újabb közös produkcióra került sor, de ezúttal a Szellemírtó főcimdalát adták elő a párosok:Lássuk hogyan alakult ezen a héten a versenyzők végső sorrendje és ki volt az a páros akiknek távoznia kellett: