További tartalmak
2018 Május 16, 18:28
AIDA64 Extreme 5.97.4600 (magyar) letöltés ÚJ! Az AIDA64 Extreme nem más, mint a...
Keresés

A Nagy Duett 5. évad 2017.05.07. adás

Ezen a héten a következő produkciókkal álltak elő a magyar sztárpárok a nagyérdemű elé:

Figyelem! Ha itt most egy üres oldalt látsz, ne zárd be, hanem várj egy kicsit, mert az összes videó egyszerre fog betöltődni! A videók megjelenésének ideje az interneted sebességétől függ!

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


Sági Szilárd és Völgyesi Gabi, a NOX slágerével pörgette fel a showt:Ábel Anita és Emilio, Madonna latin hangulatú dalával nyűgözte le a zsűrit:Mádai Vivien és Csipa a Pa-Dö-Dö vidám slágerével, mindenki arcára mosolyt varázsolt:Zimány Linda és Oláh Gergő egy vérbeli mulatós egyveleggel perdítette táncra a zsűri tagjait:Ábrahám Edit és Vastag Csaba ezúttal a világhírő Hair musical egyik dalát hozták el:Erdei Zsolt és Judy a spanyol bikaviadalok izgalmas hangulatát hozta el a színpadra:
Simon Kornél és Janicsák Veca egy érzelmes Bandó Margit dalt adtak elő:Ezúttal egy közös produkcióra is sor került, amely az Abba egyik slágere volt:Búcsúzóul egy újabb közös produkcióra került sor, de ezúttal a Jóbarátok főcimdalát adták elő a párosok:Lássuk hogyan alakult ezen a héten a versenyzők végső sorrendje és ki volt az a páros akiknek távoznia kellett: