További tartalmak
2018 Jún 16, 21:49
Adobe Acrobat Reader DC 2018 (magyar) ÚJ! Az Adobe Acrobat Reader DC az egyetlen olyan...
Keresés

A Nagy Duett 5. évad 2017.04.16. adás

Ezen a héten a következő produkciókkal álltak elő a magyar sztárpárok a nagyérdemű elé:

Figyelem! Ha itt most egy üres oldalt látsz, ne zárd be, hanem várj egy kicsit, mert az összes videó egyszerre fog betöltődni! A videók megjelenésének ideje az interneted sebességétől függ!

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


Apáti Bence és Vince Lilla páros, a Halott Pénz, Hello Lányok számával indította el a Showt:Beatles Can’t Buy Me Love című slágerét adta elő a Sági Szilárd és Völgyesi Gabi páros:Hip Hop Boyz retró, mára szinte már cikinek számító slágerét adta elő Stohl Luca és Peller Károly:Hódi Pamela és Jolly Az Animal Cannibals dalával dobta fel a hangulatot:Ábrahám Edit és Vastag Csaba, Bon Jovi slágerével zúzták szét a színpadot.Zimány Linda és Oláh Gergő a klasszikus Meseautó dalával hozták hangulatba a zsűrit:Mádai Vivien és Csipa előadásában Dr. Bubó mesevilágába csöppenhettünk:Simon Kornél és Janicsák Veca, Szécsi Pál egyik legnagyob slágerét adták elő, nem akármilyen finomsággal:Erdei Zsolt és Judy Az Eruption: One way ticket című slágerére pacsizott a kallerekkel:Ábel Anita és Emilio Pápai Joci autentikus, Eurovíziós dalával hengerelte le a zsűrit:Lássuk hogyan alakult ezen a héten a versenyzők végső sorrendje és ki volt az a páros akiknek távoznia kellett: фильмы бесплатно