További tartalmak
2018 Aug 01, 08:06
Samsung Galaxy S9+ (SM-G965F/DS) okostelefon magyar nyelvű kezelési útmutató letöltés....
Keresés

A Nagy Duett 5. évad 2017.04.09. adás

Ezen a héten a következő produkciókkal álltak elő a magyar sztárpárok a nagyérdemű elé:

Figyelem! Ha itt most egy üres oldalt látsz, ne zárd be, hanem várj egy kicsit, mert az összes videó egyszerre fog betöltődni! A videók megjelenésének ideje az interneted sebességétől függ!

Ahhoz, hogy tudd nézni az Élő adást, szükséged lesz az Adobe Flash Player szoftverre! Ezt a szoftvert az alábbi gombra kattintva ingyen letöltheted: Letöltés >> (amikor a letöltési oldalra kerülsz, akkor az alábbi szöveg alatt lévő pipát vedd le "Free! McAfee Security Scan Plus") 


Danny Blue és Tolvai Reni Elvis Presley dalával kápráztattak el mindenkit A Nagy Duett színpadán:Ábrahám Edit és Vastag Csaba A Modern Talking: Brother Louie című dalával hozták hangulatba a zsűrit:A közkedvelt Zimány Linda és Oláh Gergő, Mackelmore és Ryan Lewis slágerét adták elő:Ábel Anita és Emilio a Hotel Menthol & Limbó hintó slágereivel hozták lázba a nézőketMarc Anthony dalával no meg egy kis vetkőzéssel tüzelték fel Apáti Bence és Vincze Lilla A Nagy Duett szinpadát.Mádai Vivien és Csipa, Patrick Hernandez diszkó slágerével hoztak táncos hangulatba mindenkit:Űrgammák Xénia-láz című slágerével lépett fel a Stohl Luca és Peller Károly páros:Erdei Zsolt és Judy, Falco Rock Me Amadeus című dalát adták elő német nyelven:Sági Szilárd és Völgyesi Gabi, Gipsy King egyvelegével pörgették fel a hangulatot:Simon Kornél és Janicsák Veca Roxette örökzöld slágerével állt a színpadra, hihetetlen profizmussal:Igazi mulatós hangulatot hozott el színpadra a Hódi Pamela és Jolly páros:Lássuk hogyan alakult ezen a héten a versenyzők végső sorrendje és ki volt az a páros akiknek távoznia kellett: фильмы бесплатно